Bruksanvisninger for Ignis Frysere

Nedenfor finner du alle modeller Ignis Frysere som vi har bruksanvisninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvis jeg vil at fryseren min skal være kaldere, bør jeg velge en høyere eller lavere innstilling? Verifisert

For de fleste frysere betyr en høyere innstilling at maskinen vil avkjøles hardere. Med lavere innstilling vil maskinen avkjøles mindre hardt og temperaturen i fryseren vil være høyere.

Det var nyttig (1918) Les mer

Hvor ofte skal jeg tine fryseren? Verifisert

For optimal bruk av fryseren er det best å tine det en gang hver 3.-6. Måned. Is på innsiden av fryseren reduserer ledig plass og øker bruken av energi. Tine prosessen kan akselereres ved å plassere varmt vann i skuffen eller plassere boller med varmt vann i fryseren.

Det var nyttig (893) Les mer

Hva betyr NoFrost? Verifisert

Frysere som har NoFrost-teknologi kan holde luften i fryseren tørr, noe som resulterer i mindre isdannelse inne.

Det var nyttig (806) Les mer

Jeg kjøpte en ny fryser, kan jeg slå den på med en gang? Verifisert

Nei, fryseren må stå i oppreist stilling i minst 4 timer før den kan slås på. Dette er fordi kjølevæskevæsken må legge seg.

Det var nyttig (713) Les mer

Kan jeg putte varm mat eller drikke i fryseren? Verifisert

Helst ikke. Temperaturen i fryseren kommer til å stige, noe som påvirker resten av maten i fryseren negativt.

Det var nyttig (670) Les mer

Kan jeg endre åpningsretningen til døren til fryseren? Verifisert

Ja, nesten alle stående frysere tilbyr muligheten til å plassere døren på den andre siden. Hvordan du gjør dette finner du generelt i håndboken.

Det var nyttig (632) Les mer

Hvor lang tid tar det før fryseren min når den innstilte temperaturen etter at jeg har slått den på? Verifisert

Dette avhenger av størrelse, alder og modell på fryseren. Det kan ta flere timer til 24 timer før fryseren når den innstilte temperaturen. Prosessen kan akselereres ved å plassere varer som ikke er forgjengelige i fryseren.

Det var nyttig (628) Les mer

Hva betyr stjernene på fryseren? Verifisert

Stjernene indikerer frysekapasiteten. 1 stjerne indikerer en frysekapasitet ned til -6 ° C. Dette gjør fryseren egnet til å lage isbiter eller lagre tidligere frosne varer i opptil to uker. Fersk mat kan ikke fryses. 2 stjerner indikerer en frysekapasitet ned til -12 ° C. Dette gjør fryseren egnet for oppbevaring av frosne varer i opptil to måneder. Fersk mat kan ikke fryses. 3 stjerner indikerer en frysekapasitet ned til -18 ° C. Dette gjør fryseren egnet

Det var nyttig (619) Les mer

Hvor mye plass skal jeg ha mellom fryseren og veggen? Verifisert

For å sikre god ventilasjon er det best å la det være minst 5 cm ledig plass på begge sider og bak på fryseren.

Det var nyttig (406) Les mer

Døren til fryseren min lukkes ikke ordentlig, hvorfor er det? Verifisert

De to vanligste årsakene er at fryseren ikke er i vater og at dørtetningen er skadet eller at det er mat igjen. Forsikre deg om at fryseren er i vater og sjekk dørpakningen. Bytt forseglingen hvis nødvendig.

Det var nyttig (358) Les mer

Det er mugg på gummipakningene til fryseren min. Hva skal jeg gjøre? Verifisert

Gummipakningene er faktisk ikke inne i fryseren og er derfor varmere. Dette gjør at bakterier kan vokse og mugg dannes. Rengjør gummiene regelmessig for å forhindre dette.

Det var nyttig (213) Les mer

Hva er R-410A? Verifisert

R-410A er et kjølemiddel som brukes i apparater som kjøler opp til 0 ° C, som kjøleskap og klimaanlegg. Det er erstatning av eldre kjølemidler og skader ikke ozonlaget.

Det var nyttig (200) Les mer

Siste kommentarer

Bruksanvisning Ignis AFE 275/B-K/1 Fryser
Veronica linaris 13-07-2024
Når det røde lyset vedvarer ⚠️


(Oversatt av Google)
Ignis AFE 275/B-K/1 Fryser
Bruksanvisning Ignis AFE 275/B-K Fryser
Stuart 30-01-2023
Jeg har Ignis innebygd fryser AFE 275/B-K. Jeg har lagt merke til at motoren går nesten kontinuerlig. Dessverre mangler manualen, og jeg er ikke sikker på avrimingsprosedyren. Den er nå avrimet, og jeg ønsker å få handlingssekvensen til å fryse ned på nytt


(Oversatt av Google)
Ignis AFE 275/B-K Fryser
Bruksanvisning Ignis AFE 275/B-K Fryser
YASIR MEHMOOD 12-06-2021
Hei, jeg er bruker av Ignus stående fryser fra Pakistan, jeg har en Ignus stående fryser som har jobbet hjemme hos meg i 1 og et halvt år, fortell meg hvor jeg kan se det nøyaktige modellnummeret på fryseren, den har en metallplate som viser et nummer IFC-117/GCV381, kan jeg vite den nøyaktige modellen av den og hvor jeg fikk brukermanualen fra?


(Oversatt av Google)
Ignis AFE 275/B-K Fryser
Bruksanvisning Ignis AFE 905/G Fryser
Antonio Bachis 14-01-2021
God kveld, fryseren min har vært brukt i to år, i dag, når den er slått på igjen, fungerer den ikke, hva kan den stole på? Hilsener Antonio Bachis


(Oversatt av Google)
Ignis AFE 905/G Fryser