Bruksanvisninger for Menuett Symaskiner

Nedenfor finner du alle modeller Menuett Symaskiner som vi har bruksanvisninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvilken størrelse nål skal jeg bruke? Verifisert

Størrelsen på nålen avhenger av stoffet. For et tykkere stoff trenger du en tenkernål. Påføringen av nålen ofte nevnt på emballasjen.

Det var nyttig (1131) Les mer

Jeg har sjekket alt, men symaskintråden min fortsetter å bryte, hva kan jeg gjøre? Verifisert

Hvis overtråden på maskinen fortsetter å brekke der nålen kommer inn i stoffet, kan det være at nåleplaten eller undertrådskuffen har mindre skader i form av riper og / eller skarpe kanter. Disse mindre skader kan føre til at tråden knekker etter noen sting.

Det var nyttig (1059) Les mer

Hvor lenge varer en symaskinnål? Verifisert

Dette varierer mellom produsenter, men generelt varer en nål i omtrent 8 timer. Det kan ta lengre tid før nålen går i stykker, men før det vil den ha blitt sløv og kan skade stoffet.

Det var nyttig (536) Les mer

Nålen min går i stykker, hva forårsaker dette? Verifisert

Det kan være forskjellige grunner til dette. Det er ikke sikkert at nålen er den riktige for det valgte stoffet, nålen kan ha blitt satt for lavt, det kan hende at stoffet ikke blir riktig ført, eller at undertrådhuset er plassert feil.

Det var nyttig (499) Les mer

Må jeg slå symaskinen helt av for å bytte ut nålen? Verifisert

Du kan bytte nål etter å ha slått av produktet med på / av-bryteren. Når du rengjør produktet, bør du koble det fra strømforsyningen.

Det var nyttig (387) Les mer