Manualer til Denver Metalldetektorer

Nedenfor finner du alle modeller Denver Metalldetektorer som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor dypt kan en metalldetektor søke? Verifisert
Hvor dypt en metalldetektor kan søke, avhenger av en rekke ting, som størrelsen på objektet, jordtype, overflateforhold og innstillingene på metalldetektoren. Maksimal detekterbar dybde på en enkelt mynt med en profesjonell metalldetektor er rundt 70 cm. Store gjenstander kan bli funnet opp til en dybde på 40 meter med en profesjonell metalldetektor. En spesiell søkespole, tilgjengelig for de fleste metalldetektorer, kan legge til 25% av deteksjonsdybden.

Det var nyttig (16)
Hva er målidentifikasjon? Verifisert
Målidentifikasjon indikerer hva slags metall gjenstanden er porbably laget av. Digitale metalldetektorer hvordan et antall på skjermen for å vise den sannsynlige typen metall. De fleste metalldetektorer bruker toneidentifikasjon. Dette betyr at detektorene produserer forskjellige toner for forskjellige typer metall. Jern er ofte lavt og gull er ofte høyt.

Det var nyttig (12)