Manualer til Værstasjoner

Nedenfor finner du alle Værstasjoner-merkene som vi har tilgjengelige manualer til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Min værstasjon forutsa regnvær, men regnet uteble. Hvordan kan det skje? Verifisert
Forutsigelsen til værstasjonen er basert på lufttrykk. Stort sett betyr lavtrykk dårlig vær og høytrykk godvær. Det er mulig at værmønsteret utvikler seg annerledes enn lufttrykket forutsier.

Det var nyttig (1224)
Hva er den beste plasseringen for en værstasjon og dens sensorer? Verifisert
Selve værstasjonen er plassert inne og må holdes borte fra varmekilder som kjøkken, vinduer eller elektriske apparater. En separat utetemperaturføler må plasseres i skyggen og minst 1,25 meter over bakken. En regnsensor må plasseres i et åpent område der den alltid kan samle regn. En vindsensor må også plasseres i et åpent område, med eventuelle hindringer som påvirker vinden.

Det var nyttig (199)
Værstasjonen min har en regnmåler, kan den også måle mengden snøfall? Verifisert
Noen regnmålere er utstyrt med et varmeelement som gjør at snøen smelter og lar den måles. Uten varmeelement vil regnmåleren tette seg og ingen målinger kan utføres.

Det var nyttig (147)
Et batteri i enheten min er oksidert, kan jeg fortsatt bruke det trygt? Verifisert
Ja, enheten kan fortsatt brukes trygt. Fjern først det oksiderte batteriet. Bruk aldri bare hender til å gjøre dette. Rengjør deretter batterirommet med en bomullspinne dyppet i eddik eller sitronsaft. La det tørke og sett inn nye batterier.

Det var nyttig (145)
Kan jeg legge igjen et utskiftbart batteri i en enhet i lang tid? Verifisert
Utskiftbare batterier kan forbli i enheten i lang tid hvis enheten er i bruk. Når en enhet lagres i lang tid, anbefales det å ta ut batteriene for å forhindre oksidasjon.

Det var nyttig (144)