Bruksanvisninger for Eberle Termostater

Nedenfor finner du alle modeller Eberle Termostater som vi har bruksanvisninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva er dødsonen til en termostat? Verifisert

Mange moderne termostater har en død sone. Hvis temperaturen avviker mindre enn 4 ° C fra den innstilte temperaturen, vil systemet ikke varme opp eller avkjøles. Denne såkalte termostaten på termostaten forhindrer at systemet slås av og på for ofte, og sparer energi.

Det var nyttig (1592) Les mer

Hva er det beste stedet å montere en termostat? Verifisert

Det beste stedet for en termostat er omtrent 1,5 meter over bakken. Plasser aldri termostaten i nærheten av en radiator eller annet varmeavgivende utstyr eller i direkte sollys. Velg et rom som brukes ofte. I de fleste tilfeller er dette stuen.

Det var nyttig (996) Les mer

Siste kommentarer

Bruksanvisning Eberle KLR-E 7011 Termostat
Manuel 17-08-2023
Jeg forstår ikke hvordan minimumstemperaturskalaen på justeringsknappen fungerer. Tilsvarer 1 5º og 6 til 30º, eller er det omvendt?


(Oversatt av Google)
Eberle KLR-E 7011 Termostat
Bruksanvisning Eberle RTR-E 3563 Termostat
Abraham 31-03-2021
Hvor finner jeg dette produktet?


(Oversatt av Google)
Eberle RTR-E 3563 Termostat