Bruksanvisninger for Senger

Nedenfor finner du alle Senger-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva er minimum tykkelsen på en madrass? Verifisert

Det anbefales at alle typer madrasser er minst 16 cm tykke for å gi nok komfort.

Det var nyttig (415) Les mer

Kan jeg bruke en dobbel madrass på en dobbeltseng med en justerbar lamellbunn? Verifisert

Nei. Det er ikke mulig å plassere en dobbel madrass på en dobbeltseng med en separat lamellbunn på grunn av den mulige høydeforskjellen mellom begge halvdeler. Hver halvdel trenger en enkelt madrass. Det er heller ikke mulig å bruke en dobbel madrass topper.

Det var nyttig (233) Les mer

Hva er forskjellen mellom en sengestel og en fjær? Verifisert

En sengestel inneholder bare en madrass, men gir ingen demping eller annen form for komfort. En boksfjær er en madrassbærer som er fylt med metallspoler. Avstanden mellom spolene gir ekstra ventilasjon. På toppen av boksfjæren legger du til en madrass og muligens en madrass. Kombinasjonen av en boksfjær og madrass gir god vektfordeling og god ventilasjon.

Det var nyttig (183) Les mer

Hva er forskjellen mellom en ramme i tre og en metall? Verifisert

Sengesenger i tre er vanligvis solidere enn metallsenger. Dette betyr at med en metallsengeramme må styrken kontrolleres oftere og skruene skal strammes oftere.

Det var nyttig (169) Les mer