Bruksanvisninger for Høreapparater

Nedenfor finner du alle Høreapparater-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva står ITE, ITC, CIC og BTE for? Verifisert

Disse akronymene indikerer hvordan et høreapparat er plassert og betyr følgende: ITE = In The Ear, ITC = In The Canal, CIC = Completely In Canal og BTE = Behind The Ear.

Det var nyttig (178) Les mer

Hvordan kan jeg rengjøre og vedlikeholde høreapparatet mitt? Verifisert

Høreapparater bør rengjøres regelmessig med en tørr klut og holdes unna fuktighet. Det anbefales også å bytte ut batteriene etter behov og å ha regelmessige kontroller hos en hørselsspesialist.

Det var nyttig (95) Les mer

Hvor lenge varer høreapparater? Verifisert

Levetiden til høreapparater kan variere avhengig av typen og kvaliteten på enheten. I gjennomsnitt kan høreapparater vare alt fra 3 til 7 år. Det er viktig å ha regelmessige kontroller og vedlikehold med en hørselsspesialist for å sikre lang levetid på enheten.

Det var nyttig (78) Les mer