Manualer til AL-KO Hekksakser

Nedenfor finner du alle modeller AL-KO Hekksakser som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvordan vet jeg at hekkekutteren min er sløv? Verifisert
Når grener blir trukket i stedet for å kutte, er hekksakseren sløv og må skjerpes.

Det var nyttig (223)
Hvordan sliper jeg hekksaksbladene mine? Verifisert
Å slipe hekksaksen er viktig for å opprettholde ytelsen og effektiviteten til verktøyet. For å slipe knivene trenger du en fil eller en slipestein som er spesielt utviklet for den type kniv du har på hekksaksen din.

Det var nyttig (42)
Hvordan kan jeg forhindre at det dannes rust på hekksaksbladene mine? Verifisert
Rust kan forårsake skade på hekksaksbladene dine, og redusere ytelsen og levetiden. For å forhindre rust, rengjør og tørk knivene grundig etter hver bruk og oppbevar dem på et tørt, rent sted. Du kan også vurdere å påføre et beskyttende belegg, som olje eller en rusthemmer, på bladene før du lagrer dem.

Det var nyttig (11)
Hvordan smører jeg hekksaksbladene mine? Verifisert
Smøring av hekksaksbladene vil bidra til å redusere friksjon og slitasje, og forlenge verktøyets levetid. Bruk en høykvalitets smøreolje spesielt utviklet for hekkklippere og påfør en liten mengde på knivene etter hver bruk.

Det var nyttig (11)