Manualer til Gressklippere

Nedenfor finner du alle Gressklippere-merkene som vi har tilgjengelige manualer til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvordan vet jeg når jeg skal slipe knivene til gressklipperen? Verifisert
En gressklipper med skarpe kniver kutter gresset rett av. Sløve kniver river i stykker gresset som så blir brunt fort. Når det skjer bør knivene slipes eller skiftes ut.

Det var nyttig (1988)
Hva er mulching? Verifisert
Noen gressklippere er i stand til å mulke. Mulching strimler gresset fint og blåser det tilbake til plenen. Der fungerer mulken som ernæring og beskyttelse for gresset.

Det var nyttig (465)
Jeg la ved et uhell diesel i bensingressklipperen. Hva skal jeg gjøre? Verifisert
IKKE bruk gressklipperen. Det eneste alternativet er å tømme tanken helt og fylle den med riktig drivstoff.

Det var nyttig (426)
Hva er den beste lengden på gresset mitt? Verifisert
For å forhindre at gresset tørker ut, bør det ikke være for kort. Det er bedre å klippe gresset oftere enn å klippe det for kort. Den optimale lengden er mellom 3 og 4 centimeter.

Det var nyttig (261)
Kan jeg klippe gress når det er vått? Verifisert
Det er mulig, men ikke tilrådelig. Når gresset er vått, klumper det seg sammen under slåtten, og forhindrer et optimalt resultat.

Det var nyttig (127)
På hvilken plenoverflate velger jeg en elektrisk slåmaskin og på hvilken overflate en bensinklipper? Verifisert
For overflater opp til 300 m² kan du bruke en batteridrevet gressklipper. For overflater som er større enn det, anbefales det å bruke en bensinklipper.

Det var nyttig (126)
Hva er riktig øyeblikk for å klippe plenen min? Verifisert
De beste månedene for gressklipping er mars til oktober. Klipping bør gjøres en eller to ganger i uken, avhengig av hvor raskt gresset vokser. Den beste tiden på dagen for å klippe gresset er på slutten av ettermiddagen og aldri i fullt sollys. Dette er for å forhindre at gresset tørker ut etter at det er kuttet.

Det var nyttig (125)
Kan jeg la en robotklipper fungere om natten? Verifisert
Det er bedre å ikke la en robotklipper fungere om natten. Noen dyr, som pinnsvin, er for det meste aktive om natten. De er ofte ikke raske nok til å rømme fra robotklipperen og kan bli alvorlig såret eller drept.

Det var nyttig (125)