Bruksanvisninger for AEG Vinkelslipere

Nedenfor finner du alle modeller AEG Vinkelslipere som vi har bruksanvisninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

På hvilke materialer kan jeg bruke vinkelsliperen min. Verifisert

Vinkelslipere er mest egnet for bruk på metall eller stein. Maskinene genererer mye varme og egner seg derfor mindre til bruk på tre eller plast.

Det var nyttig (63) Les mer

Må jeg bruke hørselsvern når jeg bruker vinkelsliper? Verifisert

Ja det burde du. Selv om støynivået som produseres av en vinkelsliper, kan variere mellom merker og modeller, kan langvarig eksponering for høy lyd forårsake permanent hørselsskade. Derfor er det lurt å bruke hørselsvern.

Det var nyttig (16) Les mer

Må jeg bruke øyevern når jeg bruker vinkelsliper? Verifisert

Ja. Små partikler kan fly opp under sliping. Når disse treffer et øye, kan de forårsake permanent øyeskade. Det er derfor det alltid er nødvendig å bruke øyevern.

Det var nyttig (14) Les mer

Kan jeg lagre elektroverktøy i en bod eller garasje? Verifisert

Generelt kan du oppbevare elektroverktøy i bod eller garasje, selv om det noen ganger fryser der. Det er imidlertid bedre for levetiden til elektroverktøyet å oppbevare det på et tørt sted uten store temperatursvingninger. I en bod eller garasje kan temperaturforskjeller føre til at det dannes kondens, som kan forårsake rust. I tillegg holder verktøy som går på batterier kortere og lader ikke like godt ved svært lave temperaturer. For å være sikker på hvordan elektroverktøyet ditt må oppbevares, les alltid brukerhåndboken grundig.

Det var nyttig (5) Les mer

Siste kommentarer

Bruksanvisning AEG WSE 800-125 Vinkelsliper
Gunnar swensen 22-06-2024
Har en sort enhånds vinkel sliper type AEG WSE 800 lagre i ankere er gått l denne. Byttet lager i børste enden. Er tannhjulet i andre enden krympet på akselen ?


AEG WSE 800-125 Vinkelsliper
Bruksanvisning AEG WS 715-115 Vinkelsliper
HALİT TURK 08-09-2022
Bu ürünü yıllardır kullanıyorum çok memnunum yalnız bunun dişliler kalın bulamiyorum yardimcimci olursanız sevinirim


(Oversatt av Google)
AEG WS 715-115 Vinkelsliper