Bruksanvisninger for AEG Borhammere

Nedenfor finner du alle modeller AEG Borhammere som vi har bruksanvisninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva er forskjellen mellom en slagbor og en roterende hammer? Verifisert

Slagbor kan brukes til å bore hull i murstein og mørtelvegger. For å bore hull i betongvegger trenger du en roterende hammer.

Det var nyttig (198) Les mer

Hva betyr Joule (J) i forhold til roterende hamre? Verifisert

Antallet Joule er en indikasjon på slaghammerens slagenergi. For å bore vanlige hull i betong er en roterende hammer med 2.2J tilstrekkelig.

Det var nyttig (131) Les mer

Må jeg bruke hørselsvern når jeg bruker drill? Verifisert

Ja det burde du. Selv om støymengden som bor produserer kan variere mellom merker og modeller, kan langvarig eksponering for høy støy forårsake permanent hørselsskade. Derfor er det lurt å bruke hørselsvern.

Det var nyttig (88) Les mer

Kan jeg lagre elektroverktøy i en bod eller garasje? Verifisert

Generelt kan du oppbevare elektroverktøy i bod eller garasje, selv om det noen ganger fryser der. Imidlertid er det bedre for levetiden til elektroverktøyet å oppbevare det på et tørt sted uten store temperatursvingninger. I en bod eller garasje kan temperaturforskjeller føre til at det dannes kondens, som kan forårsake rust. I tillegg holder verktøy som går på batterier kortere og lader ikke like godt ved svært lave temperaturer. For å være sikker på hvordan elektroverktøyet ditt må oppbevares, les alltid bruksanvisningen grundig.

Det var nyttig (16) Les mer

Siste kommentarer

Bruksanvisning AEG KH 28 Super XE Borhammer
Fanfan 13-05-2024
Enheten min slo seg plutselig av. Er det en sikring? Faktisk gir det såkalte AEG-dokumentet ikke noe svar på et mulig problem... det inkluderer bare et diagram over produktet og bruken av det, uten noen kommentarer, noe som ikke er normalt.


(Oversatt av Google)
AEG KH 28 Super XE Borhammer
Bruksanvisning AEG BH 625 FIXTEC Borhammer
Klaus Jakubowski 26-07-2023
Hallo. Hvordan kan du bytte kullbørster? Takk


(Oversatt av Google)
AEG BH 625 FIXTEC Borhammer
Bruksanvisning AEG PN 3000 X2 Borhammer
Mazouz Abdelkader 24-01-2023
Jeg har også det samme problemet, jeg kunne ikke åpne hammerrammen. Vennligst hjelp meg sir.


(Oversatt av Google)
AEG PN 3000 X2 Borhammer
Bruksanvisning AEG PN 3000 X2 Borhammer
Mazouz Abdelkader 24-01-2023
Siden det er mangel på reservedeler for dette produktet (aeg pn 3000 x2 fixtec-borehammer) i Algerie, blir de tyske lederne av AEG-firmaet bedt om å opprette eller åpne et anneks i Algerie. Som meg, for eksempel, trenger jeg en mandarin til hammeren min, men forgjeves.


(Oversatt av Google)
AEG PN 3000 X2 Borhammer
Bruksanvisning AEG PN 2200 RX Borhammer
sergela 13-12-2022
ja ved å bruke mindre mellomdimensjoner for å unngå overoppheting av maskinen: dette rådet er nyttig for alle boredybder med en stor borkrone


(Oversatt av Google)
AEG PN 2200 RX Borhammer