Bruksanvisninger for AEG Bajonettsager

Nedenfor finner du alle modeller AEG Bajonettsager som vi har bruksanvisninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva kan jeg bruke en gjengesag til? Verifisert

På grunn av det skiftbare sagbladet passer disse sagene til nesten alle materialer. De brukes ofte til installasjon og sanitær.

Det var nyttig (42) Les mer

Trenger jeg å bruke øyevern når jeg bruker en gjengesag? Verifisert

Ja. Små partikler kan fly opp under sagingen. Når disse treffer et øye, kan de forårsake permanent øyeskade. Det er derfor det alltid er nødvendig å bruke øyevern.

Det var nyttig (24) Les mer

Kan jeg lagre elektroverktøy i en bod eller garasje? Verifisert

Generelt kan du oppbevare elektroverktøy i bod eller garasje, selv om det noen ganger fryser der. Imidlertid er det bedre for levetiden til elektroverktøyet å oppbevare det på et tørt sted uten store temperatursvingninger. I en bod eller garasje kan temperaturforskjeller føre til at det dannes kondens, som kan forårsake rust. I tillegg holder verktøy som går på batterier kortere og lader ikke like godt ved svært lave temperaturer. For å være sikker på hvordan elektroverktøyet ditt må oppbevares, les alltid bruksanvisningen grundig.

Det var nyttig (11) Les mer

Siste kommentarer

Bruksanvisning AEG BUS 18 Bajonettsag
Bruce 07-03-2022
Min gjengjeldende sag forblir på hvorfor?


(Oversatt av Google)
AEG BUS 18 Bajonettsag
Bruksanvisning AEG US 900 XE Bajonettsag
Alain Tollari 16-11-2021
Hei, hva brukes 2-posisjonsvelgeren til på us 900xe sabelsag? På forhånd takk. Alain Tollari


(Oversatt av Google)
AEG US 900 XE Bajonettsag