Bruksanvisning G3 Helios 400 Takboks

Trenger du en bruksanvisning for G3 Helios 400 Takboks? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-bruksanvisningen gratis på norsk. Dette produktet har for øyeblikket 3 vanlige spørsmål, 0 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er bruksanvisningen du ønsker, vennligst kontakt oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Bruksanvisning

Loading…

G3 S.p.A.
Via S. Allende, 15
42020
MONTECAVOLO di QUATTRO CASTELLA (RE) – ITALY
E-mail: [email protected] – www.g3spa.it
– 5 – – 6 –
FIXING KIT - 1
( cod. K9.009 )
FIXING KIT - 2
( cod. K9042 )
20 min.
=
– 1 –
VALID FOR MODEL WITH:
+
5
+
MAX.
mod. AO.100.16
RE-CHECK
piega
piega
piega
piega
1
2
A
B
1
3
2
A
B
1
3
2
A
B
1
3
2
A
B
1
3
MAX
km/h
30
MAX
mph
80
Last ned bruksanvisning på norsk (PDF, 0.87 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne bruksanvisningen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om G3 Helios 400 Takboks ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med G3 Helios 400 Takboks?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om G3 Helios 400 Takboks. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en bruksanvisning kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for G3 Helios 400 Takboks. Du kan alltid laste ned bruksanvisningen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original bruksanvisning, anbefaler vi at du kontakter G3. De kan kanskje gi en original bruksanvisning. Leter du etter bruksanvisningen til G3 Helios 400 Takboks på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke G3
Modell Helios 400
Kategori Takbokser
Filtype PDF
Filstørrelse 0.87 MB

Alle bruksanvisninger for G3 Takbokser
Flere håndbøker for Takbokser

Ofte stilte spørsmål om G3 Helios 400 Takboks

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor raskt kan jeg kjøre med en takboks festet til bilen min? Verifisert

Generelt er det ingen eksakt grense. Imidlertid kan en takboks påvirke kjøreopplevelsen. Derfor anbefales det å ikke overstige 130 kilometer i timen.

Det var nyttig (343) Les mer

Påvirker en takboks drivstofforbruket mitt? Verifisert

Ja. Selv om den nøyaktige mengden avhenger av bilen og takboksen, kan det sies at drivstofforbruket vil øke med 1 liter per 100 kilometer i en gjennomsnittsfart på 100 km / t.

Det var nyttig (171) Les mer

Hva er den beste måten å laste takboksen på? Verifisert

Først og fremst, prøv å laste de tyngste gjenstandene i selve bilen og laste de letteste gjenstandene i takboksen. Fordel vekten jevnt over takboksen, med de tyngste gjenstandene i midten, over takstengene. Forsikre deg om at gjenstandene i takboksen ikke kan bevege seg og dekke til skarpe gjenstander for å forhindre skade på takboksen eller annen bagasje.

Det var nyttig (161) Les mer
Bruksanvisning G3 Helios 400 Takboks

Relaterte produkter

Relaterte kategorier