Manual Flair Furnishings Wizard Skrivebord

Trenger du en manual til din Flair Furnishings Wizard Skrivebord? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

Last ned manual på norsk (PDF, 1.45 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Flair Furnishings Wizard Skrivebord ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Flair Furnishings produktet?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva er den ideelle høyden til en kontorstol i forhold til et skrivebord? Verifisert
For å oppnå en optimal sittestilling, bør stolen være i en høyde slik at føttene er flate på gulvet og øvre og nedre ben er i 90 graders vinkel. Mens du er i denne posisjonen, berører du kragebeinet og lar armen henge langs kroppen din. Høyden på albuen er den ideelle høyden på skrivebordet.

Det var nyttig (116)

Bli med i samtalen om dette produktet

Manual Flair Furnishings Wizard Skrivebord