Manual Elvita CTS1190V Tørketrommel

Trenger du en manual til din Elvita CTS1190V Tørketrommel? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 8.76 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Elvita CTS1190V Tørketrommel ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Elvita produktet?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvorfor er trommelen til tørketrommelen større enn den til vaskemaskinen, selv om de har samme kapasitet? Verifisert
For å tørke tøyet skikkelig trenger en tørketrommel luft og dermed mere plass. Derfor er trommelen større.

Det var nyttig (2725)
Hva er forskjellen mellom en kondensator og en ventilert tørketrommel? Verifisert
I en kondensortørker blir kondensert vanndamp drenert og samlet i et indre reservoar. I en ventilert tørketrommel dreneres den varme, fuktige luften gjennom en slange, for eksempel ut av et vindu. En ventilert tørketrommel er billigere å bruke enn en kondensator

Det var nyttig (522)
Kan jeg stable tørketrommelen og vaskemaskinen min? Verifisert
Generelt er det mulig å stable en tørketrommel og vaskemaskin direkte oppå hverandre. Dette fungerer bare med frontlastemodeller. Det anbefales imidlertid å bruke et passende tilbehør for å gjøre det. Dette vil forhindre at maskinene vibrerer og faller av, og forhindrer også skade på bunnmaskinen.

Det var nyttig (442)
Kan jeg koble en tørketrommel til en skjøteledning? Verifisert
Enheter som krever store mengder strøm, som en tørketrommel, kan ikke kobles til alle skjøteledninger. Se hva strømforbruket til tørketrommelen er, som er angitt i Watt, og sjekk om skjøteledningen kan takle dette. Det er skjøteledninger med tykkere kabler som er laget for å håndtere større apparater.

Det var nyttig (289)
Hva er forskjellen i bruk mellom en vaskemaskin og en separat vaskemaskin og tørketrommel? Verifisert
Den største fordelen med en vaskemaskin er at den tar mindre plass. En separat tørketrommel vil imidlertid kunne tørke mer enn en vaskemaskin / tørketrommel. En vaskemaskin bruker også relativt mer energi og krever mer tid.

Det var nyttig (216)

Loading…

Bli med i samtalen om dette produktet

Manual Elvita CTS1190V Tørketrommel