Manual Elektra ESN 6100 W Komfyr

Trenger du en manual til din Elektra ESN 6100 W Komfyr? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 0.64 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Elektra ESN 6100 W Komfyr ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Elektra produktet?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvorfor lager tenningen på gasskomfyren en klikkelyd? Verifisert
Hvis komfyren har blitt vasket med mye vann, kan knappene ha blitt våte og dermed utløse tenningen. La knappene tørke. Vedvarer problemet, bør du kontakte produsenten.

Det var nyttig (775)
Hvilke kjeler kan brukes på en induksjonskomfyr? Verifisert
Stort sett kan alle kjeler som er magnetiske brukes på en induksjonskomfyr. Nesten alle nyere kjeler og panner er egnet for induksjon.

Det var nyttig (668)
Ovnen i sortimentet mitt blir ikke varmt nok, hva skal jeg gjøre? Verifisert
Termostaten sørger for at ovnene varmes opp til den angitte temperaturen. Det er sannsynlig at termostaten er defekt. Få den erstattet. Kontakt produsenten hvis du er i tvil.

Det var nyttig (395)
Utvalget mitt har en strømkontakt som ikke passer til en vanlig stikkontakt. Hva skal jeg gjøre? Verifisert
Mange elektriske områder (både keramikk og induksjon) har en annen plugg. Dette er fordi disse apparatene krever mye strøm. La installasjonen av apparatet utføres av en profesjonell.

Det var nyttig (199)
Hva er pyrolyse? Verifisert
Noen ovner er utstyrt med en pyrolysefunksjon. Dette er et rengjøringssystem som forbrenner smuss og fett i ovnen ved å bruke veldig høye temperaturer. Etter pyrolyse vil alt smuss ha blitt til aske og kan lett fjernes. Hvis ovnen har en pyrolysefunksjon, anbefales det å bruke den 3 til 4 ganger i året for å holde ovnen ren.

Det var nyttig (140)
Kan jeg tilberede flere ting samtidig ved å bruke flere grillbrett? Verifisert
Teknisk er dette mulig. Det avhenger imidlertid av typen mat om du trenger å justere tilberedningstiden eller bytte skuffene halvveis under tilberedningen.

Det var nyttig (60)
Kan jeg koble en rekkevidde til en skjøteledning? Verifisert
Enheter som krever store mengder strøm, som en rekkevidde, kan ikke kobles til alle skjøteledninger. Se hva strømforbruket til området er, som er angitt i Watt, og sjekk om skjøteledningen kan takle dette. Det er skjøteledninger med tykkere kabler som er laget for å håndtere større apparater.

Det var nyttig (60)
Når jeg bruker ovnen, er det ofte matrester som faller på bunnen og forårsaker røyk. Hvordan kan jeg forhindre dette? Verifisert
Mange ovner kommer med både rist og stekebrett. Når mat tilberedes på risten, kan stekebrettet plasseres på bunnen for å forhindre at matrester brenner og forårsaker røyk.

Det var nyttig (59)

Loading…

Bli med i samtalen om dette produktet

Denne manualen ble opprinnelig utgitt av Elektra.