Manual Eheim vivalineLED Akvarium

Trenger du en manual til din Eheim vivalineLED Akvarium? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 1.11 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Eheim vivalineLED Akvarium ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Eheim produktet?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor mange fisk kan jeg putte i akvariet mitt? Verifisert
Følgende tommelfingerregel kan brukes: Per liter vann kan du tilsette en centimeter ferskvannsfisk eller en halv centimeter saltvannsfisk. Husk at dette også avhenger av filterets kapasitet og antall dekorative elementer i akvariet.

Det var nyttig (200)
Hvor ofte skal jeg rense et akvarium? Verifisert
Det er spesialutstyr for å måle de forskjellige mineralverdiene i vannet og for å avgjøre om rengjøring er nødvendig. Hvis dette utstyret ikke er tilgjengelig, er det best å rengjøre akvariet minst en gang i uken.

Det var nyttig (110)

Bli med i samtalen om dette produktet

Manual Eheim vivalineLED Akvarium