Bruksanvisninger for Klorestativer

Nedenfor finner du alle Klorestativer-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Jeg har et kattetre. Må jeg fortsatt klippe neglene til katten min? Verifisert

Hvis katten forblir inne, er det mulig at bortsett fra å bruke kattetreet, er det å klippe neglene. En katt som er tillatt ute trenger neglene, for eksempel som en forsvarsmekanisme.

Det var nyttig (44) Les mer

Hva er det beste stedet for et kattetre? Verifisert

Selv om den beste plasseringen avhenger av mange faktorer, er generelt et godt sted for et kattetre nær et vindu. Dette gjør at katten kan sole seg og bli underholdt ved å se utover. Ikke plasser kattetreet for nært søppelboksen.

Det var nyttig (9) Les mer