Bruksanvisninger for Akvarier

Nedenfor finner du alle Akvarier-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor mange fisk kan jeg putte i akvariet mitt? Verifisert

Følgende tommelfingerregel kan brukes: Per liter vann kan du tilsette en centimeter ferskvannsfisk eller en halv centimeter saltvannsfisk. Husk at dette også avhenger av filterets kapasitet og antall dekorative elementer i akvariet.

Det var nyttig (264) Les mer

Hvor ofte skal jeg rense et akvarium? Verifisert

Det er spesialutstyr for å måle de forskjellige mineralverdiene i vannet og for å avgjøre om rengjøring er nødvendig. Hvis dette utstyret ikke er tilgjengelig, er det best å rengjøre akvariet minst en gang i uken.

Det var nyttig (156) Les mer