Bruksanvisninger for Røykvarslere

Nedenfor finner du alle Røykvarslere-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor skal jeg plassere røykvarsleren? Verifisert

Dette avhenger av situasjonen, men i et hjem er det best å plassere minst en røykvarsler i hver etasje. Prøv å plassere dem i ganger eller andre rom som forbinder forskjellige rom, og plasser aldri røykvarsleren rett ved siden av et kjøkken eller bad. Hold også minst 30 centimeter mellom en røykvarsler og en lampe.

Det var nyttig (300) Les mer

Kan jeg bruke stearinlys hvis jeg har røykvarsler? Verifisert

Dette avhenger delvis av følsomheten til røykvarsleren. I mange tilfeller kan et lys brukes så lenge det ikke plasseres i nærheten av røykvarsleren. Når du blåser ut lysene, kan det genereres røyk som kan utløse røykvarsleren.

Det var nyttig (60) Les mer

Er en røykvarsler det samme som en karbonmonoksiddetektor? Verifisert

Nei! En røykvarsler vil ikke fungere som en karbonmonoksiddetektor og omvendt.

Det var nyttig (38) Les mer