Manual Dirt Devil DD2650 Pick Up Støvsuger

Trenger du en manual til din Dirt Devil DD2650 Pick Up Støvsuger? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

Last ned manual på norsk (PDF, 13.74 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Dirt Devil DD2650 Pick Up Støvsuger ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Dirt Devil produktet?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Støvsugerslangen er tett, hva kan jeg gjøre? Verifisert
Løsne slangen og se om den faktisk er tett. Hvis den er det, kan du for eksempel ta et kosteskaft og forsiktig skyve det gjennom slangen. Slik kan du vanligvis fjerne gjenstandene som tetter igjen slangen. Hvis dette ikke hjelper, bør du kontakte produsenten.

Det var nyttig (1294)
Hvilke størrelser støvpose er det? Verifisert
Det er to størrelser som må vurderes. Først er størrelsen på tallerkenen med poseinngangen. Dette avgjør om støvposen passer til en bestemt støvsuger. Så er størrelsen på posen. Dette er for det meste angitt i liter og bestemmer hvor mye støv posen kan holde.

Det var nyttig (578)
Strømledningen til støvsugeren spoles ikke tilbake til enheten. Hva kan jeg gjøre? Verifisert
Det er mulig at det er en vri eller brett i ledningen. Rull ledningen helt ut noen ganger og spol den tilbake i enheten under veiledning fra hendene. Hvis dette ikke løser problemet, er det mulig at mekanismen for å spole tilbake ledningen er ødelagt. I så fall må du kontakte produsenten eller en reparasjonstjeneste.

Det var nyttig (427)
Støvsugeren støyer, hva kan jeg gjøre? Verifisert
Dette problemet skyldes ofte en full støvpose eller et filter, eller når det er en åpning som slipper luft inn i slangen. Kontroller støvposen og filteret, og bytt dem om nødvendig. Sjekk slangen for hull eller dårlige tilkoblinger. Kontakt produsenten hvis dette ikke løser problemet.

Det var nyttig (345)
Hvordan fjerner jeg støv og hår fra støvsugerens børstehode? Verifisert
Fjerning av støv og hår fra støvsugerens børstehode er gjort manuelt. Hvis dette ikke går som ønsket, er det mulig å bruke en fin kam for å fjerne det gjenværende smusset.

Det var nyttig (289)
Hvilken innstilling på børstehodet til støvsugeren skal jeg bruke? Verifisert
Nesten alle støvsugere har et hode med en justerbar børste. Bruk børsten på harde overflater for å forhindre riper og skader. Slå av børsten for tepper og tepper.

Det var nyttig (284)
Kan jeg bruke en papirstøvpose mer enn en gang? Verifisert
Dette er ikke tilrådelig. Porene i posen vil bli mettet, forårsake tap av sug og muligens skade motoren.

Det var nyttig (195)
Hva er HEPA? Verifisert
HEPA står for High-Efficiency Particulate Air. Mange støvsugere har et HEPA-filter. Et HEPA-filter stopper minst 85% og maksimalt 99,999995% av alle partikler på 0,3 mikrometer (µm) og oppover.

Det var nyttig (160)
Kan jeg bruke en vanlig støvsuger for å suge opp aske? Verifisert
Nei, dette er absolutt ikke mulig. Aske som virker avkjølt kan fremdeles være varm eller til og med varm inni. En vanlig støvsuger er ikke designet for dette, og det kan forårsake brann. Filtrene til vanlige støvsugere egner seg ikke alltid til å holde på ekstremt små partikler som ask. Deretter kan den komme til støvsugermotoren og forårsake skade.

Det var nyttig (125)

Loading…

Bli med i samtalen om dette produktet

Antonia faraglioni 27-12-2021
Hvordan legger du vannet inn i pustestøvet

svar | Det var nyttig (1)(Translated by Google)
Manual Dirt Devil DD2650 Pick Up Støvsuger