Manual DeWalt DW712 Sirkelsag

Trenger du en manual til din DeWalt DW712 Sirkelsag? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 2.56 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om DeWalt DW712 Sirkelsag ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette DeWalt produktet?
Ja Nei
100%
0%
1 stem

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor mange millimeter trenger sagen å stikke ut under materialet jeg sager? Verifisert
Det er best å holde dette på 3 mm eller mer. Når det er mindre, er det en sjanse for at materialet vil smuldre opp eller føre til et stygt resultat.

Det var nyttig (54)
Må jeg bruke hørselsvern når jeg bruker sirkelsag? Verifisert
Ja det burde du. Selv om støynivået fra en sirkelsag kan variere mellom merker og modeller, kan langvarig eksponering for høy støy forårsake permanent hørselsskade. Derfor er det lurt å bruke hørselsvern.

Det var nyttig (13)

Bli med i samtalen om dette produktet

Manual DeWalt DW712 Sirkelsag