Bruksanvisning DeWalt DW322 Stikksag

Trenger du en bruksanvisning for DeWalt DW322 Stikksag? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-bruksanvisningen gratis på norsk. Dette produktet har for øyeblikket 4 vanlige spørsmål, 0 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er bruksanvisningen du ønsker, vennligst kontakt oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Bruksanvisning

Loading…

®
DW322
DW321
DW323
DW324
Last ned bruksanvisning på norsk (PDF, 0.85 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne bruksanvisningen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om DeWalt DW322 Stikksag ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med DeWalt DW322 Stikksag?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om DeWalt DW322 Stikksag. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en bruksanvisning kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for DeWalt DW322 Stikksag. Du kan alltid laste ned bruksanvisningen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original bruksanvisning, anbefaler vi at du kontakter DeWalt. De kan kanskje gi en original bruksanvisning. Leter du etter bruksanvisningen til DeWalt DW322 Stikksag på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke DeWalt
Modell DW322
Kategori Stikksager
Filtype PDF
Filstørrelse 0.85 MB

Alle bruksanvisninger for DeWalt Stikksager
Flere håndbøker for Stikksager

Ofte stilte spørsmål om DeWalt DW322 Stikksag

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

På hvilke materialer kan jeg bruke stikksag? Verifisert

Fordi bladene til en stikksag kan skiftes ut, kan man bruke den på nesten alle materialer. Oftest brukes stikksagen for å sage buer og hjørner.

Det var nyttig (442) Les mer

Må jeg bruke øyevern når jeg bruker stikksag? Verifisert

Ja. Små partikler kan fly opp under sagingen. Når disse treffer et øye, kan de forårsake permanent øyeskade. Det er derfor det alltid er nødvendig å bruke øyevern.

Det var nyttig (216) Les mer

Kan jeg lagre elektroverktøy i en bod eller garasje? Verifisert

Generelt kan du oppbevare elektroverktøy i bod eller garasje, selv om det noen ganger fryser der. Det er imidlertid bedre for levetiden til elektroverktøyet å oppbevare det på et tørt sted uten store temperatursvingninger. I en bod eller garasje kan temperaturforskjeller føre til at det dannes kondens, som kan forårsake rust. I tillegg holder verktøy som går på batterier kortere og lader ikke like godt ved svært lave temperaturer. For å være sikker på hvordan elektroverktøyet ditt må oppbevares, les alltid brukerhåndboken grundig.

Det var nyttig (64) Les mer

Må jeg bruke hørselsvern når jeg bruker stikksag? Verifisert

Ja det burde du. Selv om mengden støy som produseres av en stikksag kan variere mellom merker og modeller, kan langvarig eksponering for høy støy forårsake permanent hørselsskade. Derfor er det lurt å bruke hørselsvern.

Det var nyttig (41) Les mer
Bruksanvisning DeWalt DW322 Stikksag

Relaterte produkter

Relaterte kategorier