Manual Denver SW-171 Smartklokke

Trenger du en manual til din Denver SW-171 Smartklokke? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

Last ned manual på norsk (PDF, 27.83 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Denver SW-171 Smartklokke ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Denver produktet?
Ja Nei
46%
54%
24 stemmer

Bli med i samtalen om dette produktet

Aino Koski 05-08-2020
Hvorfor finner jeg ikke en tilkobling på Android-telefonen min? Bare baktalt materen.

svar | Det var nyttig (51)(Translated by Google)
Tommy Wernelius 08-05-2021
Hvordan stille inn tid og dato, sannsynligvis noe vanskelig eller enkelt?

svar | Det var nyttig (20)(Translated by Google)
Keijo Karstinen 10-11-2020
Jeg kjøpte en Denver SW-171 klokke. Hvordan overfører jeg tid til den fra mobiltelefonen min. Samme problem som Aino Koskella.

svar | Det var nyttig (17)(Translated by Google)
Maja Nilsson 05-09-2020
Nei fordi jeg ville senke lysintensiteten og så senket jeg den til det laveste og så ble det svart og nå kan jeg ikke øke det fordi jeg ikke kan se noe! Trenger du hjelp er det noen som vet om du kan laste det opp på appen eller hva jeg bør gjøre??

svar | Det var nyttig (15)(Translated by Google)
Jyrki Aalto 05-02-2021
Jeg fikk min nye Denver-171 smart i går. Etter noen timers bruk dukket det opp en melding på skiven for å forbedre brukergrensesnittet. Jeg fikk ikke lenger andre visninger på skjermen. Mobiltilkoblingen fungerer fordi klokken hadde målt søvn akkurat. Hva kan jeg gjøre med det?

svar | Det var nyttig (15)(Translated by Google)
Pernilla Svelander 14-01-2021
Hvordan sletter jeg leste tekstmeldinger?

svar | Det var nyttig (8)(Translated by Google)
Jyrki Aalto 05-02-2021
Jeg fikk min nye Denver-171 smart i går. Etter noen timers bruk dukket det opp en melding på skiven for å forbedre brukergrensesnittet. Jeg fikk ikke lenger andre visninger på skjermen. Mobiltilkoblingen fungerer fordi klokken hadde målt søvn akkurat. Hva kan jeg gjøre med det?

svar | Det var nyttig (7)(Translated by Google)
Käyttäjä 28-03-2021
Fikk du klokken til å fungere etter den «forbedre ui»-kunngjøringen? Jeg har samme problem.

Det var nyttig (14)(Translated by Google)
josefa 19-09-2021
I konfigurasjonsskjermen prøver jeg å gjøre det lysere. Nederst står det "Klikk for å gå inn." Hvor må du klikke? For flere svinger som jeg gir, finner jeg ikke det nevnte "klikket"

svar | Det var nyttig (1)(Translated by Google)
STEEN 29-01-2022
JEG KAN IKKE FÅ ENHETEN OG STARTE OPP, JEG HAR FØLGT BRUKSINSTRUKSJONENE MEN UTEN RESULTAT. ?????????

svar | Det var nyttig (1)(Translated by Google)
conchi 05-10-2020
klokken har sluttet å varsle meg når jeg har anrop eller varsler.

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Anto 22-10-2020
Res. oppdatering kommer ut

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
luc fontaine 23-12-2020
Kan ikke stille inn tiden fordi jeg ikke vet hvordan jeg skal angi parameterne

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Emy 03-07-2021
Hvorfor kommer ikke navnet på den som ringer ut?

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Emy 03-07-2021
Hvorfor kommer ikke navnet på den som ringer ut?

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Bert Borman 06-09-2021
Er det en ny oppdatering for SW-171. I informasjonen på min iPhone indikerer det flere ganger i måneden at når 10.000 skritt er tatt, er avstanden tilbakelagt mer enn 20 km. Virker ikke riktig for meg

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
j. carlos 19-09-2021
Jeg har snudd på manualen og i konfigurasjonsskjermen vil jeg gi den mer lysstyrke og det legger meg ned at jeg klikker for å gå inn. Men hvor klikker jeg?

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Frank 25-01-2022
Kan jeg også bruke denne enheten fornuftig uten en app?

svar | Det var nyttig (0)(Translated by Google)
Manual Denver SW-171 Smartklokke