Bruksanvisning Deltaco PCH90 Kontorstol

Trenger du en bruksanvisning for Deltaco PCH90 Kontorstol? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-bruksanvisningen gratis på norsk. Dette produktet har for øyeblikket 2 vanlige spørsmål, 0 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er bruksanvisningen du ønsker, vennligst kontakt oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Bruksanvisning

Loading…

No preview available, please use the link
below to download the manual.
Last ned bruksanvisning på norsk (PDF, 5.62 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne bruksanvisningen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Deltaco PCH90 Kontorstol ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med Deltaco PCH90 Kontorstol?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om Deltaco PCH90 Kontorstol. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en bruksanvisning kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for Deltaco PCH90 Kontorstol. Du kan alltid laste ned bruksanvisningen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original bruksanvisning, anbefaler vi at du kontakter Deltaco. De kan kanskje gi en original bruksanvisning. Leter du etter bruksanvisningen til Deltaco PCH90 Kontorstol på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke Deltaco
Modell PCH90
Kategori Kontorstoler
Filtype PDF
Filstørrelse 5.62 MB

Alle bruksanvisninger for Deltaco Kontorstoler
Flere håndbøker for Kontorstoler

Ofte stilte spørsmål om Deltaco PCH90 Kontorstol

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva er den ideelle høyden til en kontorstol i forhold til et skrivebord? Verifisert

For å oppnå en optimal sittestilling, bør stolen være i en høyde slik at føttene er flate på gulvet og øvre og nedre ben er i 90 graders vinkel. Mens du er i denne posisjonen, berører du kragebeinet og lar armen henge langs kroppen din. Høyden på albuen er den ideelle høyden på skrivebordet.

Det var nyttig (322) Les mer

Hvor mange timer om dagen kan jeg sitte i en kontorstol? Verifisert

Ideelt sett bør du ikke sitte mer enn 8 timer om dagen. I løpet av disse timene anbefales det på det sterkeste å stå opp hvert 20.-30. minutt og gå i omtrent ett minutt før du setter deg ned igjen.

Det var nyttig (5) Les mer
Bruksanvisning Deltaco PCH90 Kontorstol