Manualer til Acer Tablets

Nedenfor finner du alle modeller Acer Tablets som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Kan jeg bruke nettbrettet under lading? Verifisert
Ja, du kan bruke nettbrettet mens du lader det, men ladingen vil ta lengre tid.

Det var nyttig (208)
SIM-kortet mitt passer ikke til mobiltelefonen min, hvorfor er det? Verifisert
Det er flere SIM-kortstørrelser, vanlig, mikro og nano. Det er mulig å bruke en adapter eller å gjøre SIM-kortet mindre.

Det var nyttig (134)
Når jeg kobler enheten til laderen, lades den dårlig eller ikke i det hele tatt, hvorfor er det? Verifisert
Det er mulig at det har samlet seg skitt i åpningen der laderen er koblet til, og forhindrer at den kommer i god kontakt. Den beste måten å rengjøre dette på er med trykkluft. Hvis du er i tvil, må du gjøre dette av en profesjonell.

Det var nyttig (58)
Fungerer Bluetooth gjennom vegger og tak? Verifisert
Et Bluetooth-signal vil fungere gjennom vegger og tak, med mindre disse er laget av metall. Avhengig av tykkelsen og materialet på veggen, kan signalet miste styrke.

Det var nyttig (37)
Er det nødvendig å tømme litiumionbatteriet før du lader det igjen? Verifisert
Nei, dette er ikke nødvendig. Med eldre batterier var dette tilfelle. Litiumionbatterier kan lades etter bruk og tas av laderen når det er nødvendig.

Det var nyttig (23)
Hva står IMEI for? Verifisert
IMEI står for International Mobile Equipment Identity og er et (ofte) unikt nummer som brukes til å identifisere mobile enheter som nettbrett og smarttelefoner og beskytte dem mot tyveri.

Det var nyttig (21)
Hva kan jeg best bruke til å rense skjermen på den mobile enheten? Verifisert
Det er best å bruke en mikrofiberduk, muligens med et spesialisert vaskemiddel. Bruk aldri kjøkkenhåndklær eller andre papirkluter, disse vil etterlate seg riper!

Det var nyttig (18)
Under hvilke forhold vil litiumionbatteriet fungere optimalt? Verifisert
Litiumionbatterier fungerer optimalt ved en temperatur mellom 5 og 45 grader Celsius. Ved veldig kaldt eller varmt vær kan du merke at batteriet tømmes raskere. Ladning anbefales ikke ved temperaturer under 5 eller høyere enn 45 grader Celsius.

Det var nyttig (16)
Hva er den beste måten å lagre et litiumionbatteri i lang tid? Verifisert
Den beste måten å lagre et litiumionbatteri er ved en temperatur mellom 5 og 45 grader Celsius. Det er også lurt å sørge for at batteriet er omtrent 67% ladet før det lagres.

Det var nyttig (15)
Når jeg kobler en hodetelefon til enheten, fungerer den ikke som den skal, hva kan jeg gjøre? Verifisert
Det er mulig at det har samlet seg skitt i åpningen der hodetelefonen er koblet til, og forhindrer at den kommer i god kontakt. Den beste måten å rengjøre dette på er med trykkluft. Hvis du er i tvil, må du gjøre dette av en profesjonell.

Det var nyttig (15)
Må jeg rense skjermen på enheten min før jeg bruker en skjermbeskytter? Verifisert
Ja, en skjermbeskytter festes best på fett og støvfrie overflater.

Det var nyttig (10)