Manualer til Skrivere

Nedenfor finner du alle Skrivere-merkene som vi har tilgjengelige manualer til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Blekkpatronen min er ny, men den skrives ikke ut, hvorfor er det? Verifisert
Nye blekkpatroner kommer alltid med et klistremerke på skrivehodet, og forhindrer at de tørker ut inne i emballasjen. Fjern dette klistremerket for å sikre at blekk kan komme ut av kassetten.

Det var nyttig (236)
Jeg vil skrive ut noe helside, men uansett hva jeg gjør, vil det alltid være en hvit kant. Hvorfor det? Verifisert
De fleste skrivere kan ikke skrive ut kantløst, fordi skriveren trenger et sted å holde papiret. På grunn av dette vil det alltid være en hvit kant.

Det var nyttig (170)
Hva er forskjellen mellom en blekkskriver og en laserskriver? Verifisert
Den største forskjellen mellom disse to skrivertypene er teknologien. En blekkskriver legger ekstremt små dråper blekk på papiret. Fordi blekket er flytende, kan skrivehodet tørke ut over tid. Regelmessig utskrift er nødvendig for å forhindre dette. En laserskriver bruker toner (svart eller farget pulver) på papiret. Pulveret kan ikke tørke ut, noe som gjør regelmessig utskrift unødvendig. I gjennomsnitt fungerer laserskrivere raskere enn blekkskrivere.

Det var nyttig (102)
Blekkpatronen min har tørket ut. Hva kan jeg gjøre? Verifisert
Det er kassetter med og uten skrivehode. Bare blekkpatronene med skrivehode kan avstikkes selv. Ta en bomullspinne og dypp den i lunkent vann. Gni forsiktig over skrivehodet uten å gjøre det for vått. Gjenta om nødvendig.

Det var nyttig (97)
Kan hver skriver skrive ut på fotopapir? Verifisert
Nei, dette er en spesiell funksjon som noen skrivere har. Dette blant annet på grunn av tykkelsen på fotopapiret.

Det var nyttig (67)
De trykte dokumentene er skjevt, hva kan jeg gjøre? Verifisert
Det er flere ting som kan forårsake dette. Papiret kan være lagt feil. Det er mulig at papiret ikke har de riktige spesifikasjonene som passer til denne skriveren. Det kan være at den valgte papirstørrelsen ikke samsvarer med det faktiske papiret. Kontakt produsenten hvis ikke noe av dette løser problemet.

Det var nyttig (44)
Hva står dpi for? Verifisert
DPI står for «dots per inch» (punkt per tomme) og angir skarpheten til utskriftene. Jo høyere dpi, desto høyere oppløsning og høyere kvalitet.

Det var nyttig (40)
Hva er papirtykkelse? Verifisert
Papirtykkelse er angitt etter vekt, for eksempel 80 gram papir. Dette er papirets vekt på en kvadratmeter. Tyngre papir er mer og mer solid.

Det var nyttig (38)
Hvilken papirtykkelse kan jeg best bruke i skriveren? Verifisert
En vanlig forbrukerskriver bruker vanligvis 80 gram papirtykkelse. Andre standardvekter som ofte brukes er 120 gram og 160 gram.

Det var nyttig (31)
Hva står SD for? Verifisert
SD står for Secure Digital. SD-kort er standard lagringsmedium for mange digitale kameraer.

Det var nyttig (26)