Bruksanvisninger for Rutere

Nedenfor finner du alle Rutere-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvordan kan jeg forbedre signalet til ruteren min? Verifisert

Forsøk først å justere plasseringen og plasseringen av ruteren for å forbedre signalet. Hvis det mislykkes, er det ofte mulig å endre rutens trådløse kanal. Det er en sjanse for at andre trådløse enheter bruker samme trådløse kanal, noe som kan føre til redusert signalstyrke.

Det var nyttig (1198) Les mer

Hva er forskjellen mellom en ruter og et modem? Verifisert

Et modem muliggjør tilkobling til internett gjennom leverandøren din. En ruter distribuerer dette signalet til forskjellige enheter i et nettverk. De fleste moderne rutere har et innebygd modem.

Det var nyttig (143) Les mer