Manualer til Bazoo Mus

Nedenfor finner du alle modeller Bazoo Mus som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva er den beste overflaten å bruke en mus på? Verifisert
En tradisjonell styrekule mus fungerer best på en polstret overflate, for eksempel en musematte. En optisk mus fungerer på nesten hvilken som helst flat overflate, med unntak av gjennomsiktige eller reflekterende overflater. Overflater med et påtrykt repeterende mønster kan forstyrre musens funksjon.

Det var nyttig (94)
Hva er en ergonomisk mus? Verifisert
Daglig bruk av en vanlig mus over lange perioder kan føre til smerter i armen og håndleddet. Dette kalles også RSI (Repetitive Strain Injury). En ergonomisk mus er formet for å redusere disse problemene eller forhindre dem.

Det var nyttig (33)
Hvilken størrelse mus er best for min hånd? Verifisert
Dette avhenger delvis av personlig preferanse og nødvendighet, men generelt bør en mus være rundt 60% av størrelsen på hånden din. Dette er den mest komfortable og mest ergononiske.

Det var nyttig (30)
Hva er forskjellen mellom en vanlig mus og en spillmus? Verifisert
Hver spillmus kan brukes som en vanlig mus. Imidlertid har en spillmus ofte flere knapper på bestemte steder for å gjøre spill enklere. Det er til og med spillmus som har knapper som er ment å bedre spille et bestemt spill.

Det var nyttig (28)