Manualer til Goji Mobilladere

Nedenfor finner du alle modeller Goji Mobilladere som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor lang tid tar det å lade en powerbank for fullt? Verifisert
Dette er avhengig av modell og kapasitet, men stort sett lader en powerbank fortere når den er koblet til en stikkontakt enn når den er koblet til et apparat via USB.

Det var nyttig (393)
Er det normalt at lyset blinker under lading? Verifisert
Ja, med de fleste bærbare ladere blinker det lille lyset under lading. Ofte vil lyset forbli tent kontinuerlig når ladesyklusen er fullført.

Det var nyttig (165)
Er det normalt at den bærbare laderen min blir varm mens den lades? Verifisert
Ja, bærbare ladere kan bli varmere mens de lades, dette er helt normalt.

Det var nyttig (79)
Hvordan sikrer jeg at den bærbare laderen min varer så lenge som mulig? Verifisert
Når du bruker en bærbar lader, er det best å bruke den til den er helt oppbrukt, og deretter lade den helt opp. Mellomlading vil redusere batteriets levetid.

Det var nyttig (52)
Hvor mye strøm skal den bærbare laderen ha? Verifisert
Hvor mye strøm en bærbar lader skal ha, avhenger av hvilken enhet den skal lade. Generelt kan det sies at for å lade en smarttelefon eller Mp3-spiller trenger du 2200-4000mAh, for nettbrett 5000-8000mAh og for bærbare datamaskiner 10400-12000mAh.

Det var nyttig (27)
Hva betyr mAh? Verifisert
mAh står for milliampère / time og indikerer strømmen til et batteri. Et batteri på for eksempel 2000mAh vil levere 2000 milliampère per time og er i stand til å kjøre en radio som bruker 250mA per time i 8 timer. Et batteri med høyere mAh vil ha lengre kjøretid.

Det var nyttig (26)