Manualer til BenQ LED-skjermer

Nedenfor finner du alle modeller BenQ LED-skjermer som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Kan jeg reparere en død piksel selv? Verifisert
Det er en forskjell mellom en død piksel og en fast piksel. En fast piksel er fremdeles farget og kan fikses ved å bruke et lett trykk nøyaktig på pikslen til den gjenoppretter seg. En død piksel er alltid svart eller hvit og kan ikke repareres av deg selv.

Det var nyttig (18)
Hva står HDMI for? Verifisert
HDMI står for High-Definition Multimedia Interface. HDMI er en tilkobling for å sende video og lyd av høy kvalitet fra en enhet til en annen.

Det var nyttig (13)
Hva er kontrastforholdet? Verifisert
Kontrastforholdet forteller hvor langt den hviteste hvite er fra den svarteste. Et kontrastforhold på for eksempel 400: 1 betyr at den svarteste svart på skjermen er 400 ganger mørkere enn den hviteste hvite. Et høyt kontrastforhold bidrar til skarpheten i bildet.

Det var nyttig (8)
Hva er forskjellen mellom LCD og LED? Verifisert
Begge teknikkene bruker en LCD-skjerm som ikke gir noe lys av seg selv. Forskjellen ligger i belysningen bak skjermen. Med LCD-skjermer gjøres dette av CCFL (kald-katodefluorescerende lampe) og LED bruker LED-lys.

Det var nyttig (6)
Hvordan kan jeg rengjøre LED-skjermen min? Verifisert
Slå av fjernsynet og tørk støv og smuss av skjermen med en mikrofiberklut. Ikke bruk papir, dette kan forårsake riper. Ikke bruk for mye trykk, ellers kan du skade piksler. Bruk et spesialvaskemiddel eller lag et ved å blande 1 del eddik med 1 del vann. Fukt kluten med vaskemiddel og rengjør skjermen. Forsikre deg om at kluten ikke er for våt. Fjern flekker ved å gjøre roterende bevegelser. Tørk skjermen med en ekstra mikrofiberklut for å forhindre striper.

Det var nyttig (6)
Hvordan måler jeg tommer på en LED-skjerm? Verifisert
Antall tommer måles fra diagonalen, for eksempel avstanden mellom øverste hjørnet til venstre og nederste hjørnet til høyre av selve skjermen (ikke kanten). En tomme er 2,54 centimeter, så når du måler 99 centimeter betyr det at skjermen er 39 tommer.

Det var nyttig (6)