Manualer til Asus Laptoper

Nedenfor finner du alle modeller Asus Laptoper som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Er det nødvendig å tømme litiumionbatteriet før du lader det igjen? Verifisert
Nei, dette er ikke nødvendig. Med eldre batterier var dette tilfelle. Litiumionbatterier kan lades etter bruk og tas av laderen når det er nødvendig.

Det var nyttig (108)
Jeg sølte væske på styreflaten på den bærbare datamaskinen min. Hva skal jeg gjøre? Verifisert
I alle fall slå direkte av den bærbare datamaskinen! Bare når det gjelder små mengder vann, er det mulig at styreflaten etter tørking vil fungere uendret.

Det var nyttig (97)
Kan jeg rengjøre ventilasjonseksosene på den bærbare datamaskinen med en støvsuger? Verifisert
Nei, en vanlig støvsuger er for kraftig. Bruk en fuktig klut til å rengjøre eksosen eller suge bort støvet med et støvsuger.

Det var nyttig (67)
Hva står HDMI for? Verifisert
HDMI står for High-Definition Multimedia Interface. HDMI er en tilkobling for å sende video og lyd av høy kvalitet fra en enhet til en annen.

Det var nyttig (41)
Hva er den beste måten å rengjøre tastaturet på Verifisert
Sett aldri gjenstander mellom kantene på tastene, da dette hovedsakelig skyver inn smuss og skader tastaturet. Det er best å rengjøre tastaturet med trykkluft mens du holder tastaturet opp ned. Toppen av tastene kan rengjøres med en litt fuktig klut.

Det var nyttig (40)
Hvor mye koster kilobyte, megabyte, gigabyte og terabyte? Verifisert
En kilobyte består av 1000 byte. 1 megabyte = 1000 kilobyte. 1 gigabyte = 1000 megabyte. 1 terabyte = 1000 gigabyte.

Det var nyttig (32)
Fungerer Bluetooth gjennom vegger og tak? Verifisert
Et Bluetooth-signal vil fungere gjennom vegger og tak, med mindre disse er laget av metall. Avhengig av tykkelsen og materialet på veggen, kan signalet miste styrke.

Det var nyttig (32)
Hva er den beste måten å lagre et litiumionbatteri i lang tid? Verifisert
Den beste måten å lagre et litiumionbatteri er ved en temperatur mellom 5 og 45 grader Celsius. Det er også lurt å sørge for at batteriet er omtrent 67% ladet før det lagres.

Det var nyttig (32)
Hva kan jeg best bruke til å rense skjermen på den mobile enheten? Verifisert
Det er best å bruke en mikrofiberduk, muligens med et spesialisert vaskemiddel. Bruk aldri kjøkkenhåndklær eller andre papirkluter, disse vil etterlate seg riper!

Det var nyttig (31)
Under hvilke forhold vil litiumionbatteriet fungere optimalt? Verifisert
Litiumionbatterier fungerer optimalt ved en temperatur mellom 5 og 45 grader Celsius. Ved veldig kaldt eller varmt vær kan du merke at batteriet tømmes raskere. Ladning anbefales ikke ved temperaturer under 5 eller høyere enn 45 grader Celsius.

Det var nyttig (31)