Bruksanvisning Coline 34-1768 Kjøttkvern

Trenger du en bruksanvisning for Coline 34-1768 Kjøttkvern? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-bruksanvisningen gratis på norsk. Dette produktet har for øyeblikket 3 vanlige spørsmål, 0 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er bruksanvisningen du ønsker, vennligst kontakt oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Bruksanvisning

Loading…

GREAT BRITAIN • CUSTOMER SERVICE tel. 020 8247 9300
internet: www.clasohlson.co.uk e-mail: customerservice@clasohlson.co.uk
ENGLISH
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
1
2
3
4
5
6
7
1
2
3
4
5
6
7
1
2
3
4
5
6
7
Ver. 20150413
Manual Meat Mincer
Art.no 34-1768
Please read theentire instruction manual before using theproduct
and then save it for future reference. We reserve theright for
any errors in text or images and any necessary changes made
to technicaldata. In theevent of technical problems or other
queries, please contact our Customer Services.
Safety
Never insert your fingers into themincer. Always use thefood
pusher to feed food into themincer.
Description
Operating instructions
Note: Thecutting plates (10) and theblade (6) are coated with
athin layer of vegetable oil when sold; they should therefore
be washed thoroughly beforeuse.
Sausage nozzle
1. Body
2. Handle
3. Screw
4. Washer
5. Food pusher
6. Blade
7. Pastry press holder
8. Pastry pressplate
9. Lockingring
10. Cutting plate (3 x)
11. Feedscrew
12. Plastic bushing
13. Sausage making nozzle
Making biscuit dough
Make sure to fit theblade
(6) theright wayround.
Theflat side should face
outwards toward
thecuttingplate (10).
Make sure that thecutting
plate(10) locates into
thenotches in thebody of themincer (1) before tightening
thelocking ring (9).
Mincing meat
Care and maintenance
Wash and dry all parts of themincer thoroughly beforeuse.
To prevent thecutting plates and blade from rusting during
storage, they should be washed, dried and then coated
with athin layer of vegetableoil.
Note: Donot wash any parts of themincer in
adishwashing machine.
Disposal
This product should be disposed of in accordance with local
regulations. Ifyou are unsure how to proceed, contact your
local council.
Specifications
Size 148×210mm
Last ned bruksanvisning på norsk (PDF, 1.47 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne bruksanvisningen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Coline 34-1768 Kjøttkvern ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med Coline 34-1768 Kjøttkvern?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om Coline 34-1768 Kjøttkvern. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en bruksanvisning kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for Coline 34-1768 Kjøttkvern. Du kan alltid laste ned bruksanvisningen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original bruksanvisning, anbefaler vi at du kontakter Coline. De kan kanskje gi en original bruksanvisning. Leter du etter bruksanvisningen til Coline 34-1768 Kjøttkvern på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke Coline
Modell 34-1768
Kategori Kjøttkverner
Filtype PDF
Filstørrelse 1.47 MB

Alle bruksanvisninger for Coline Kjøttkverner
Flere håndbøker for Kjøttkverner

Ofte stilte spørsmål om Coline 34-1768 Kjøttkvern

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Kan kjøttkvern også brukes til andre ting enn kjøtt? Verifisert

Dette avhenger av merke og modell, men noen kjøttkverner kan også brukes til kokte grønnsaker, moste tomater eller til deig.

Det var nyttig (53) Les mer

Hvor liten må jeg kutte kjøttet før jeg kan putte det i kjøttkvernen? Verifisert

Dette avhenger av kjøttkvernen, men generelt skal kjøttet kuttes i strimler på 10 cm og 2 cm tykke.

Det var nyttig (41) Les mer

Kan jeg legge frossent kjøtt i kjøttkvernen? Verifisert

Nei, kjøttet må tines helt før det kan føres inn i kjøttkvernen.

Det var nyttig (30) Les mer
Bruksanvisning Coline 34-1768 Kjøttkvern

Relaterte produkter

Relaterte kategorier