Manual Clint CAD13 Bilradio

Trenger du en manual til din Clint CAD13 Bilradio? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 0.41 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Clint CAD13 Bilradio ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Clint produktet?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva er DAB +? Verifisert
DAB + er etterfølgeren til FM-signalet og står for Digital Audio Broadcasting. Det er et digitalt signal som gir mulighet for flere kanaler innenfor samme båndbredde og muliggjør lettere bytte mellom kanaler.

Det var nyttig (335)
Hva er forskjellen mellom FM og AM? Verifisert
FM og AM er begge former for modulering som brukes til å overføre et signal. FM står for Frequency Modulation og AM står for Amplitude Modulation. AM er den eldste formen for modulering. Den største forskjellen er at FM-signalet er mye sterkere enn AM-signalet.

Det var nyttig (158)
Det sitter en CD fast i bilradioen min. Hva skal jeg gjøre? Verifisert
Noen bilradioer har en funksjon for å løse ut CD-er som sitter fast. Slå av bilen og trykk på på- og utløserknappen samtidig i 10 sekunder. Hvis dette ikke fungerer, start bilen og prøv igjen.

Det var nyttig (118)
Hvilken størrelse bilradio passer til bilen min? Verifisert
Det er to standard bilradiostørrelser, 1-DIN og 2-DIN. 1-DIN er standard slank versin og 2-DIN er dobbelt så høy. 2-DIN bilradioer har ofte plass til en skjerm for å vise navigasjonsinformasjon eller spille filmer.

Det var nyttig (108)

Bli med i samtalen om dette produktet

Manual Clint CAD13 Bilradio