Manual Champion CHPV210 Vekt

Trenger du en manual til din Champion CHPV210 Vekt? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

Last ned manual på norsk (PDF, 0.66 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Champion CHPV210 Vekt ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Champion produktet?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Min skala viser en urealistisk lav vekt når jeg står på den, hvorfor er det? Verifisert
For best resultat skal vekten stå på et hardt underlag. Når vekten står på for eksempel et teppe, kan dette påvirke målingen.

Det var nyttig (1598)
Hva er BMI? Verifisert
BMI står for «body mass index» (kroppsmasseindeks, KMI) og kan beregnes ved å dele kroppsvekten (i kilo) med høyden (meter i kvadrat). For eksempel har en person med en vekt på 70 kilo og en høyde på 1,75 meter en BMI på 22,86. En BMI mellom 18,5 og 25 regnes som sunt.

Det var nyttig (1330)
Et batteri i enheten min er oksidert, kan jeg fortsatt bruke det trygt? Verifisert
Ja, enheten kan fortsatt brukes trygt. Fjern først det oksiderte batteriet. Bruk aldri bare hender til å gjøre dette. Rengjør deretter batterirommet med en bomullspinne dyppet i eddik eller sitronsaft. La det tørke og sett inn nye batterier.

Det var nyttig (463)
Kan jeg bruke en skala med våte føtter? Verifisert
Dette avhenger av skalaen. Når du bruker en diagnostisk skala, er det nødvendig at føttene er tørre for å utføre målingene riktig.

Det var nyttig (222)

Bli med i samtalen om dette produktet

Manual Champion CHPV210 Vekt