Bruksanvisning Candy CBL3518EVW Kjøle-fryseskap

Trenger du en bruksanvisning for Candy CBL3518EVW Kjøle-fryseskap? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-bruksanvisningen gratis på norsk. Dette produktet har for øyeblikket 16 vanlige spørsmål, 4 kommentarer og har 7 stemmer med en gjennomsnittlig produktvurdering på 29/100. Hvis dette ikke er bruksanvisningen du ønsker, vennligst kontakt oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Bruksanvisning

Loading…

Last ned bruksanvisning på norsk (PDF, 1.3 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne bruksanvisningen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Candy CBL3518EVW Kjøle-fryseskap ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med Candy CBL3518EVW Kjøle-fryseskap?
Ja Nei
29%
71%
7 stemmer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om Candy CBL3518EVW Kjøle-fryseskap. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en bruksanvisning kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

Dario 25-06-2022
Kjøleskapets wi-fi fullfører ikke det siste trinnet (5/5) av konfigurasjonen, derfor kan det ikke administreres eksternt (smarttelefonapp). Hva kan jeg gjøre?

svar | Det var nyttig (0) (Oversatt av Google)
Ирина 12-12-2022
Spesifiser de nøyaktige dimensjonene på dørene til dette kjøleskapet

svar | Det var nyttig (0) (Oversatt av Google)
giuseppe 22-08-2023
hvorfor dannes det et tykt lag med is på veggen av candy cbl3518evw kjøleskapet mitt? Det ser også ut til at den er kontinuerlig i drift: den kobler seg sjelden ut.

svar | Det var nyttig (0) (Oversatt av Google)
Maria Parlanti 10-06-2024
Hvordan justere frysertemperaturen. Mod CBL3518E/L

svar | Det var nyttig (0) (Oversatt av Google)

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for Candy CBL3518EVW Kjøle-fryseskap. Du kan alltid laste ned bruksanvisningen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original bruksanvisning, anbefaler vi at du kontakter Candy. De kan kanskje gi en original bruksanvisning. Leter du etter bruksanvisningen til Candy CBL3518EVW Kjøle-fryseskap på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke Candy
Modell CBL3518EVW
Kategori Kjøle-fryseskap
Filtype PDF
Filstørrelse 1.3 MB

Alle bruksanvisninger for Candy Kjøle-fryseskap
Flere håndbøker for Kjøle-fryseskap

Ofte stilte spørsmål om Candy CBL3518EVW Kjøle-fryseskap

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvis jeg vil at kjøleskap-fryseren min skal være kaldere, bør jeg velge en høyere eller lavere innstilling? Verifisert

For de fleste kjøleskap-frysere betyr en høyere innstilling at maskinen vil avkjøles hardere. Med lavere innstilling vil maskinen avkjøles mindre hardt og temperaturen i kjøleskap med fryser.

Det var nyttig (7232) Les mer

Kan jeg endre åpningsretningen til døren til kjøleskap-fryseren? Verifisert

Ja, nesten alle stående kjøleskap-frysere tilbyr muligheten til å plassere døren på den andre siden. Hvordan du gjør dette finner du generelt i håndboken.

Det var nyttig (3972) Les mer

Hva er den beste temperaturinnstillingen for et kjøleskap? Verifisert

Fra et helseperspektiv er temperaturer mellom 3 ℃ og 4 ℃ de beste. Ved disse temperaturene er veksten av bakterier og mugg begrenset.

Det var nyttig (3186) Les mer

Avløpshullet i kjøleskap med fryser er skittent / tett, hvordan rengjør jeg det? Verifisert

Det er spesielle rengjøringsinnretninger for å gjøre dette, men det er også mulig å fjerne blokkering eller smuss med en bomullspinne. For å holde avløpshullet rent og forhindre lukt, anbefales det å legge en dråpe klorblekemiddel i avløpet 4 ganger i året.

Det var nyttig (2916) Les mer

Hvor ofte skal jeg tine fryseren? Verifisert

For optimal bruk av fryseren er det best å tine det en gang hver 3.-6. Måned. Is på innsiden av fryseren reduserer ledig plass og øker bruken av energi. Tine prosessen kan akselereres ved å plassere varmt vann i skuffen eller plassere boller med varmt vann i fryseren.

Det var nyttig (2383) Les mer

Kjøle- og fryseskapet lager en boblende lyd, er det normalt? Verifisert

Moderne kjøle- og fryseskap bruker et miljøvennlig kjølemiddel. Når dette nedkjøles omdannes stoffet til gass, som kan forårsake en boblende og/eller hvesende lyd. Dette er helt normalt.

Det var nyttig (2143) Les mer

Jeg kjøpte en ny kjøleskap med fryser. Kan jeg slå den på med en gang? Verifisert

Nei, kjøleskap-fryseren må stå i oppreist stilling i minst 4 timer før den kan slås på. Dette er fordi kjølevæskevæsken må legge seg.

Det var nyttig (1414) Les mer

Er det normalt at det dannes vann eller isdråper på bakveggen i kjøleskap med fryser? Verifisert

Ja, dette er et helt normalt fenomen. Fuktigheten som kommer inn i kjøleskapet med varm luft eller produkter vil legge seg på den kaldeste delen, som bakveggen. Fordi bakveggen kan nå temperaturer under frysepunktet, vil dråpene fryse fra tid til annen. Når kjøleskap-fryseren er i tomgang, tiner dråpene og strømmer til avløpet til kjøleskapet.

Det var nyttig (1107) Les mer

Døren til kjøleskap-fryseren min lukkes ikke ordentlig, hvorfor er det? Verifisert

De to vanligste årsakene er at kjøleskap-fryseren ikke er i vater og at dørpakningen er skadet eller at det er mat igjen. Forsikre deg om at kjøleskap-fryseren er i vater og sjekk dørpakningen. Bytt forseglingen hvis nødvendig.

Det var nyttig (966) Les mer

Hvor mye plass skal jeg ha mellom kjøleskap og fryser? Verifisert

For å sikre god ventilasjon er det best å la det være minst 5 cm ledig plass på begge sider og bak på kjøleskapet.

Det var nyttig (903) Les mer

Hva betyr stjernene på fryseren? Verifisert

Stjernene indikerer frysekapasiteten. 1 stjerne indikerer en frysekapasitet ned til -6 ° C. Dette gjør fryseren egnet til å lage isbiter eller lagre tidligere frosne varer i opptil to uker. Fersk mat kan ikke fryses. 2 stjerner indikerer en frysekapasitet ned til -12 ° C. Dette gjør fryseren egnet for oppbevaring av frosne varer i opptil to måneder. Fersk mat kan ikke fryses. 3 stjerner indikerer en frysekapasitet ned til -18 ° C. Dette gjør fryseren egnet

Det var nyttig (688) Les mer

Hvor lang tid tar det før kjøleskapet mitt når den innstilte temperaturen etter at jeg har slått på det? Verifisert

Dette avhenger av størrelse, alder og modell på kjøleskapet. Det kan ta flere timer til 24 timer før kjøleskapet når den innstilte temperaturen. Prosessen kan akselereres ved å plassere ikke-bedervelige varer i kjøleskapet. Temperaturen i kjøleskapet kan ikke måles riktig ved å føle luften inne. Den beste måten å fortelle om kjøleskapet har nådd den innstilte temperaturen, er å plassere et glass vann i kjøleskapet med et termometer i.

Det var nyttig (600) Les mer

Det er kondens i kjøleskapet mitt, hvorfor er det? Verifisert

Det kan være flere årsaker. Dørpakningen kan være defekt og slippe ut luft inn i kjøleskapet. Det er også mulig at kjøleskapet ikke er plant, slik at døren ikke lukkes riktig. En annen årsak er en stor forskjell mellom temperaturen inne i kjøleskapet og utsiden mens døren åpnes ofte.

Det var nyttig (497) Les mer

Det er mugg på gummipakningene på kjøleskap med fryser. Hva skal jeg gjøre? Verifisert

Gummipakningene er faktisk ikke inne i kjøleskap og fryser og er derfor varmere. Dette gjør at bakterier kan vokse og mugg dannes. Rengjør gummiene regelmessig for å forhindre dette.

Det var nyttig (449) Les mer

Kan jeg legge varm mat eller drikke i kjøleskap med fryser? Verifisert

Helst ikke. Temperaturen i kjøleskap med fryser vil øke, noe som påvirker de andre gjenstandene som er lagret inne negativt.

Det var nyttig (449) Les mer

Hva er R-410A? Verifisert

R-410A er et kjølemiddel som brukes i apparater som kjøler opp til 0 ° C, som kjøleskap og klimaanlegg. Det er erstatning av eldre kjølemidler og skader ikke ozonlaget.

Det var nyttig (448) Les mer
Bruksanvisning Candy CBL3518EVW Kjøle-fryseskap

Relaterte produkter

Relaterte kategorier