Bruksanvisninger for Trigano Tilhengerpresenninger

Nedenfor finner du alle modeller Trigano Tilhengerpresenninger som vi har bruksanvisninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvordan impregnerer jeg teltet på et trailertelt? Verifisert

Sett teltet, rengjør kluten og la den tørke. Påfør impregneringsmidlet på kluten med en plantesprøyte eller annen spray. Det er også mulig å bruke en malervals eller pensel. Klutet må være fullstendig mettet med impregneringsmidlet. Behandle også innsiden av teltet. Rengjør alle vinduer grundig med en fuktig klut. Ikke la impregneringsmidlet tørke på det. La teltduken tørke helt. Gjenta behandlingen om nødvendig.

Det var nyttig (52) Les mer

Impregneringsmidlet etterlater hvite flekker eller en hvit dis på teltduken. Hva kan jeg gjøre med dette? Verifisert

Hvis agenten etterlater en hvit tåke eller hvite flekker på teltduken, betyr dette at du har påført mer impregneringsmiddel på disse områdene. Dette er ikke skadelig, og flekkene forsvinner ofte over tid. Det anbefales ikke å bruke mindre impregneringsmiddel for å forhindre flekker. Tøyet må være fullstendig mettet med impregneringsmidlet for å gi gode resultater.

Det var nyttig (50) Les mer

Hvordan rengjør jeg et telt? Verifisert

Sett teltet og børst kluten med lunkent vann. Bruk spesialsjampo og gni den inn. La vaskemiddelet fungere som beskrevet på etiketten. Bruk en børste og mye vann for å vaske ut sjampoen og la kluten tørke. Om nødvendig kan prosedyren gjentas, muligens med et kraftigere vaskemiddel for å fjerne flekker. Impregner kluten etterpå for best resultat.

Det var nyttig (50) Les mer

Hvordan rengjør jeg teltet på et trailertelt? Verifisert

Sett teltet og børst kluten med lunkent vann. Bruk spesialsjampo og gni den inn. La vaskemiddelet fungere som beskrevet på etiketten. Bruk en børste og mye vann for å vaske ut sjampoen og la kluten tørke. Om nødvendig kan prosedyren gjentas, muligens med et kraftigere rengjøringsmiddel for flekker som er vanskeligere å fjerne. Impregner kluten etterpå for best resultat.

Det var nyttig (50) Les mer

Siste kommentarer

Bruksanvisning Trigano Arpege Tilhengerpresenning
Kevin Tonkin 24-08-2022
Kan du fortsatt få et fortelt til trigano arpege


(Oversatt av Google)
Trigano Arpege Tilhengerpresenning