Bruksanvisninger for Campingvogner

Nedenfor finner du alle Campingvogner-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva skal jeg huske på når jeg legger campingvognen min om vinteren? Verifisert

Forsikre deg om at alt vann er fjernet fra kjeler, tanker og toaletter. Det er også lurt å ta ut batteriet. Oppbevar dette på et varmt sted og bruk en vedlikeholdslader for å holde den ladet. Dekktrykket kan reduseres på grunn av kulde, noe som gjør det lurt å øke trykket med 0,5 bar før lagring. Det kan også være lurt å plassere en fuktabsorber i campingvognen under lagring.

Det var nyttig (339) Les mer

Hvor lenge kan en campingvogn stå ute? Verifisert

En campingvogn er laget for å stå ute og kan derfor stå ute. Men når campingvognen ikke er i bruk, er det bedre å oppbevare den tørt og tildekket. Dette forlenger levetiden til campingvognen. Hvis campingvognen står ute over lengre tid, kan den få skader. Solen kan for eksempel tørke ut tetningsgummi og det kan dannes mose. Et alternativ til oppbevaring kan være å legge et beskyttelsestrekk over campingvognen.

Det var nyttig (31) Les mer