Manual Bosch ART 23-18 Li Gresstrimmer

Trenger du en manual til din Bosch ART 23-18 Li Gresstrimmer? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 14.58 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Bosch ART 23-18 Li Gresstrimmer ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Bosch produktet?
Ja Nei
36%
64%
11 stemmer

Bli med i samtalen om dette produktet

Oddgeir 11-04-2020
Kjøpte en Bosch ART 23 18Li for to år siden. Etter oppbevaring en vinter viste klipperen ingen tegn på å ville starte. Leverte den inn til selger, fikk etter noen dager tilbake en erstatningsmaskin. Den fungerte godt i fjor sommer. Ble lagt inn i uteboden for vinteropplag. Batteri og lader ble tatt inn i temperert rom. Forsøkte i dag å starte kanttrimmeren. Ingen tegn til liv. Batteriet er testet i annet Bosch apparat. Intet galt med batteriet. Elendig erfaring med kantklipperen.

svar | Det var nyttig (0)
Denne manualen ble opprinnelig utgitt av Bosch.