Manual Biltema 84-0863 Værstasjon

Trenger du en manual til din Biltema 84-0863 Værstasjon? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 2.28 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Biltema 84-0863 Værstasjon ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Biltema produktet?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Min værstasjon forutsa regnvær, men regnet uteble. Hvordan kan det skje? Verifisert
Forutsigelsen til værstasjonen er basert på lufttrykk. Stort sett betyr lavtrykk dårlig vær og høytrykk godvær. Det er mulig at værmønsteret utvikler seg annerledes enn lufttrykket forutsier.

Det var nyttig (1209)
Hva er den beste plasseringen for en værstasjon og dens sensorer? Verifisert
Selve værstasjonen er plassert inne og må holdes borte fra varmekilder som kjøkken, vinduer eller elektriske apparater. En separat utetemperaturføler må plasseres i skyggen og minst 1,25 meter over bakken. En regnsensor må plasseres i et åpent område der den alltid kan samle regn. En vindsensor må også plasseres i et åpent område, med eventuelle hindringer som påvirker vinden.

Det var nyttig (189)
Værstasjonen min har en regnmåler, kan den også måle mengden snøfall? Verifisert
Noen regnmålere er utstyrt med et varmeelement som gjør at snøen smelter og lar den måles. Uten varmeelement vil regnmåleren tette seg og ingen målinger kan utføres.

Det var nyttig (134)
Kan jeg legge igjen et utskiftbart batteri i en enhet i lang tid? Verifisert
Utskiftbare batterier kan forbli i enheten i lang tid hvis enheten er i bruk. Når en enhet lagres i lang tid, anbefales det å ta ut batteriene for å forhindre oksidasjon.

Det var nyttig (133)
Et batteri i enheten min er oksidert, kan jeg fortsatt bruke det trygt? Verifisert
Ja, enheten kan fortsatt brukes trygt. Fjern først det oksiderte batteriet. Bruk aldri bare hender til å gjøre dette. Rengjør deretter batterirommet med en bomullspinne dyppet i eddik eller sitronsaft. La det tørke og sett inn nye batterier.

Det var nyttig (133)

Loading…

Bli med i samtalen om dette produktet

Manual Biltema 84-0863 Værstasjon