Manualer til BenQ Projektorer

Nedenfor finner du alle modeller BenQ Projektorer som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Kan jeg slå av projektoren umiddelbart etter bruk? Verifisert
Etter bruk av projektoren er lampen fortsatt veldig varm. Det er best å la projektoren være på etter bruk, slik at den interne viften får tid til å gjøre det og kjøle lampen. Dette vil forlenge lampens levetid.

Det var nyttig (115)
Hva er keystone-korreksjon? Verifisert
En projektor kan ofte ikke plasseres rett foran en skjerm eller vegg. Det projiserte bildet kan bli forvrengt på grunn av dette. Dette er keystone-effekten. Keystone-korreksjon er en funksjon som adresserer denne forvrengningen. Ikke alle projektorer tilbyr keystone-korreksjon.

Det var nyttig (76)
Hva er kontrastforholdet? Verifisert
Kontrastforholdet forteller hvor langt den hviteste hvite er fra den svarteste. Et kontrastforhold på for eksempel 400: 1 betyr at den svarteste svart på skjermen er 400 ganger mørkere enn den hviteste hvite. Et høyt kontrastforhold bidrar til skarpheten i bildet.

Det var nyttig (40)