Bruksanvisninger for OLED-TV

Nedenfor finner du alle OLED-TV-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Jeg vil koble en høyttaler til OLED-TV-en min med HDMI, hvilken port skal jeg bruke? Verifisert

Du må bruke HDMI-ARC-porten, som er spesielt laget for tilkobling av lydutstyr.

Det var nyttig (231) Les mer

Spiller det noen rolle hvilken HDMI-port jeg kobler til enheten min? Verifisert

Generelt kan du koble en enhet som en blu-ray-spiller eller spillkonsoll til hvilken som helst HDMI-port. Enheten kan deretter brukes ved å velge den tilsvarende HDMI-kanalen på TV-en.

Det var nyttig (108) Les mer

Hva er den optimale seeavstanden for TV-en? Verifisert

Dette avhenger delvis av personlige preferanser, men som en tommelfingerregel er den optimale visningsavstanden omtrent 3 ganger TV-ens diagonale skjermstørrelse. For en TV på 152 cm vil den optimale visningsavstanden være 180 tommer eller ca. 4,5 meter.

Det var nyttig (39) Les mer

Hva er OLED? Verifisert

OLED står for Organic LED. Pikslene på en OLED-skjerm består av organiske materialer som lyser opp når en strøm kjøres gjennom dem. I motsetning til LCD og LED trenger OLED ikke bakgrunnsbelysning, siden hver piksel avgir sitt eget lys.

Det var nyttig (30) Les mer

Hvorfor er det bokstaver ved siden av tallene på fjernkontrollen? Verifisert

Enkelte TV-innstillinger kan kreve at du skriver inn bokstaver. Det er vanligvis tre bokstaver eller andre tegn på en knapp. Når du trenger å skrive inn bokstaver, kan du trykke den knappen en gang for den første bokstaven, trykke to ganger for den andre bokstaven og trykke 3 ganger for den tredje bokstaven. På denne måten kan tekst skrives med et minimum antall knapper.

Det var nyttig (28) Les mer

Hva er kontrastforholdet? Verifisert

Kontrastforholdet forteller hvor langt den hviteste hvite er fra den svarteste. Et kontrastforhold på for eksempel 400: 1 betyr at den svarteste svart på skjermen er 400 ganger mørkere enn den hviteste hvite. Et høyt kontrastforhold bidrar til skarpheten i bildet.

Det var nyttig (23) Les mer

Hva står HDMI for? Verifisert

HDMI står for High-Definition Multimedia Interface. HDMI er en tilkobling for å sende video og lyd av høy kvalitet fra en enhet til en annen.

Det var nyttig (21) Les mer

Hvordan måler jeg tommer på en OLED-TV? Verifisert

Antall tommer måles fra diagonalen, for eksempel avstanden mellom øverste hjørnet til venstre og nederste hjørnet til høyre av selve skjermen (ikke kanten). En tomme er 2,54 centimeter, så når du måler 99 centimeter betyr det at TV-en er 39 tommer.

Det var nyttig (20) Les mer

Vil fjernkontrollen min også fungere på andre TV-modeller av samme merke? Verifisert

Ofte vil en fjernkontroll av TV også fungere på lignende modeller av samme merke. Det er imidlertid uvanlig at det fungerer på alle modeller av det merket. Universelle fjernkontroller er mer egnet til å gjøre dette.

Det var nyttig (20) Les mer