Manualer til Denver MP3-spillere

Nedenfor finner du alle modeller Denver MP3-spillere som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva er forskjellen mellom Mp3, WAV, AIFF og FLAC? Verifisert
Forskjellen er at WAV, AIFF og FLAC er tapsfrie filtyper der Mp3 er en 'lossy' filtype. Dette betyr at for å lage en Mp3, brukes en høyere mengde komprimering. Dette gjør filene mindre, men resulterer også i tap av kvalitet.

Det var nyttig (23)
Når jeg kobler en hodetelefon til enheten, fungerer den ikke som den skal, hva kan jeg gjøre? Verifisert
Det er mulig at det har samlet seg skitt i åpningen der hodetelefonen er koblet til, og forhindrer at den kommer i god kontakt. Den beste måten å rengjøre dette på er med trykkluft. Hvis du er i tvil, må du gjøre dette av en profesjonell.

Det var nyttig (20)
Hva står Mp3 for? Verifisert
Mp3 er en forkortelse for MPEG3. Dette står for Moving Picture Experts Group Layer-3 Audio. Mp3 er det mest brukte filformatet for lagring og avspilling av musikk eller andre former for lyd.

Det var nyttig (13)
Hvor mye koster kilobyte, megabyte, gigabyte og terabyte? Verifisert
En kilobyte består av 1000 byte. 1 megabyte = 1000 kilobyte. 1 gigabyte = 1000 megabyte. 1 terabyte = 1000 gigabyte.

Det var nyttig (9)