Bruksanvisninger for Klokkeradioer

Nedenfor finner du alle Klokkeradioer-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva står AM og PM for? Verifisert

AM står for Ante Meridiem og indikerer at tiden er før middagstid. PM står for Post Meridiem og indikerer at tiden er over middagstid.

Det var nyttig (230) Les mer

Hva er GMT? Verifisert

GMT står for Greenwich Mean Time (noen ganger kalt UTC, står for Coordinated Universal Time). Det er tiden for lengdegrad 0 som går gjennom Greenwich nær London.

Det var nyttig (136) Les mer

Hva er forskjellen mellom FM og AM? Verifisert

FM og AM er begge former for modulering som brukes til å overføre et signal. FM står for Frequency Modulation og AM står for Amplitude Modulation. AM er den eldste formen for modulering. Den største forskjellen er at FM-signalet er mye sterkere enn AM-signalet.

Det var nyttig (135) Les mer