Bruksanvisninger for Forsterkere

Nedenfor finner du alle Forsterkere-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva er forskjellen mellom en forsterker og en forforsterker? Verifisert

En forsterker er ofte en integrert forsterker, med forforsterker og effektforsterker i en enhet. En forforsterker regulerer volum og noen ganger balanse og tone og lar deg velge hvilken kilde som skal brukes (cd, bånd, platespiller osv.). En forforsterker gir ofte litt forsterkning, akkurat nok til effektforsterkeren. Dette er en aktiv forforsterker. Noen ganger forsterkes ikke en forforsterker, noe som gjør den til en passiv forforsterker.

Det var nyttig (40) Les mer