Bruksanvisninger for Biltema Fjernkontroller

Nedenfor finner du alle modeller Biltema Fjernkontroller som vi har bruksanvisninger til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvordan kobler jeg en universell fjernkontroll til TV-en? Verifisert

For å koble til den universelle fjernkontrollen, trenger du modellnummer og merkenavn på både fjernkontrollen og fjernsynet. Det er en liste over koder for merker og modellnumre i håndboken til fjernkontrollen.

Det var nyttig (7324) Les mer

Hvorfor er det bokstaver ved siden av tallene på fjernkontrollen? Verifisert

Enkelte TV-innstillinger kan kreve at du skriver inn bokstaver. Det er vanligvis tre bokstaver eller andre tegn på en knapp. Når du trenger å skrive inn bokstaver, kan du trykke den knappen en gang for den første bokstaven, trykke to ganger for den andre bokstaven og trykke 3 ganger for den tredje bokstaven. På denne måten kan tekst skrives med et minimum antall knapper.

Det var nyttig (588) Les mer

Vil fjernkontrollen min også fungere på andre TV-modeller av samme merke? Verifisert

Ofte vil en fjernkontroll av TV også fungere på lignende modeller av samme merke. Det er imidlertid uvanlig at det fungerer på alle modeller av det merket. Universelle fjernkontroller er mer egnet til å gjøre dette.

Det var nyttig (424) Les mer

Hva er gjennomsnittsområdet til en infrarød fjernkontroll? Verifisert

En gjennomsnittlig infrarød fjernkontroll hadde en rekkevidde på rundt 3 til 6 meter. Jo lenger unna enheten er, desto vanskeligere blir det å sikte.

Det var nyttig (363) Les mer

Et batteri i enheten min er oksidert, kan jeg fortsatt bruke det trygt? Verifisert

Ja, enheten kan fortsatt brukes trygt. Fjern først det oksiderte batteriet. Bruk aldri bare hender til å gjøre dette. Rengjør deretter batterirommet med en bomullspinne dyppet i eddik eller sitronsaft. La det tørke og sett inn nye batterier.

Det var nyttig (263) Les mer

Kan jeg legge igjen et utskiftbart batteri i en enhet i lang tid? Verifisert

Utskiftbare batterier kan forbli i enheten i lang tid hvis enheten er i bruk. Når en enhet lagres i lang tid, anbefales det å ta ut batteriene for å forhindre oksidasjon.

Det var nyttig (209) Les mer

Siste kommentarer

Bruksanvisning Biltema 31-9960 Fjernkontroll
Ola Nordmann 26-10-2023
Kodeliste finnes ikke


Biltema 31-9960 Fjernkontroll
Bruksanvisning Biltema 31-9960 Fjernkontroll
Suzette 26-10-2023
Hei, har nettopp kjøpt fjernkontroll, men klarer ikke å koble til tv-en. Hvor kan jeg finne kodeliste? Har panasonic led tv modell TX-58EX700E. På forhånd takk. ☺️


Biltema 31-9960 Fjernkontroll
Bruksanvisning Biltema 31-9960 Fjernkontroll
Ola Nordmann 26-10-2023
Værste fjaset som finnes. Ingenting fungerer. Ikke en gang koder som det står skulle være med i bruksanvisningen finnes ikke. Måtte bestille en annen kontroll fra Danmark som var ferdigprogrammerte for de fleste TV-er.Bruk heller penger på noe fornuftig, og styr unna denne


Biltema 31-9960 Fjernkontroll
Bruksanvisning Biltema 31-9960 Fjernkontroll
Heidi 15-07-2023
Hei finner ingen kode til Eletra tv kan du hjelpe, kjøpte en 8i1 fjernkontroll


(Oversatt av Google)
Biltema 31-9960 Fjernkontroll
Bruksanvisning Biltema 31-9960 Fjernkontroll
Jari Lassila 15-06-2022
Denne fjernkontrollen er blant de dårligste jeg har testet, ingenting fungerer ... Kjøpte en Marquant i julen som fungerer med klokken for 99kr ... Den fra Biltema bør du unngå ...


(Oversatt av Google)
Biltema 31-9960 Fjernkontroll