Bruksanvisninger for Takbokser

Nedenfor finner du alle Takbokser-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor raskt kan jeg kjøre med en takboks festet til bilen min? Verifisert

Generelt er det ingen eksakt grense. Imidlertid kan en takboks påvirke kjøreopplevelsen. Derfor anbefales det å ikke overstige 130 kilometer i timen.

Det var nyttig (345) Les mer

Påvirker en takboks drivstofforbruket mitt? Verifisert

Ja. Selv om den nøyaktige mengden avhenger av bilen og takboksen, kan det sies at drivstofforbruket vil øke med 1 liter per 100 kilometer i en gjennomsnittsfart på 100 km / t.

Det var nyttig (172) Les mer

Hva er den beste måten å laste takboksen på? Verifisert

Først og fremst, prøv å laste de tyngste gjenstandene i selve bilen og laste de letteste gjenstandene i takboksen. Fordel vekten jevnt over takboksen, med de tyngste gjenstandene i midten, over takstengene. Forsikre deg om at gjenstandene i takboksen ikke kan bevege seg og dekke til skarpe gjenstander for å forhindre skade på takboksen eller annen bagasje.

Det var nyttig (161) Les mer