Bruksanvisninger for Bilradioer

Nedenfor finner du alle Bilradioer-merkene som vi har tilgjengelige bruksanvisninger til. Klikk på ditt merke for en liste over alle modeller. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke ditt merke oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva er DAB +? Verifisert

DAB + er etterfølgeren til FM-signalet og står for Digital Audio Broadcasting. Det er et digitalt signal som gir mulighet for flere kanaler innenfor samme båndbredde og muliggjør lettere bytte mellom kanaler.

Det var nyttig (493) Les mer

Det sitter en CD fast i bilradioen min. Hva skal jeg gjøre? Verifisert

Noen bilradioer har en funksjon for å løse ut CD-er som sitter fast. Slå av bilen og trykk på på- og utløserknappen samtidig i 10 sekunder. Hvis dette ikke fungerer, start bilen og prøv igjen.

Det var nyttig (268) Les mer

Hva er forskjellen mellom FM og AM? Verifisert

FM og AM er begge former for modulering som brukes til å overføre et signal. FM står for Frequency Modulation og AM står for Amplitude Modulation. AM er den eldste formen for modulering. Den største forskjellen er at FM-signalet er mye sterkere enn AM-signalet.

Det var nyttig (266) Les mer

Hvilken størrelse bilradio passer til bilen min? Verifisert

Det er to standard bilradiostørrelser, 1-DIN og 2-DIN. 1-DIN er standard slank versin og 2-DIN er dobbelt så høy. 2-DIN bilradioer har ofte plass til en skjerm for å vise navigasjonsinformasjon eller spille filmer.

Det var nyttig (226) Les mer