Bruksanvisning Beurer BC 28 Blodtrykksmåler

Trenger du en bruksanvisning for Beurer BC 28 Blodtrykksmåler? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-bruksanvisningen gratis på norsk. Dette produktet har for øyeblikket 2 vanlige spørsmål, 4 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er bruksanvisningen du ønsker, vennligst kontakt oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i bruksanvisningen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Bruksanvisning

Loading…

Last ned bruksanvisning på norsk (PDF, 6.68 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne bruksanvisningen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Beurer BC 28 Blodtrykksmåler ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med Beurer BC 28 Blodtrykksmåler?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Bli med i samtalen om dette produktet

Her kan du dele hva du synes om Beurer BC 28 Blodtrykksmåler. Hvis du har et spørsmål, les først bruksanvisningen nøye. Be om en bruksanvisning kan gjøres ved å bruke vårt kontaktskjema.

Mer om denne håndboken

Vi forstår at det er fint å ha en papirhåndbok for Beurer BC 28 Blodtrykksmåler. Du kan alltid laste ned bruksanvisningen fra nettsiden vår og skrive den ut selv. Hvis du vil ha en original bruksanvisning, anbefaler vi at du kontakter Beurer. De kan kanskje gi en original bruksanvisning. Leter du etter bruksanvisningen til Beurer BC 28 Blodtrykksmåler på et annet språk? Velg ditt foretrukne språk på hjemmesiden vår og søk etter modellnummeret for å se om vi har det tilgjengelig.

Spesifikasjoner

Merke Beurer
Modell BC 28
Kategori Blodtrykksmålere
Filtype PDF
Filstørrelse 6.68 MB

Alle bruksanvisninger for Beurer Blodtrykksmålere
Flere håndbøker for Blodtrykksmålere

Ofte stilte spørsmål om Beurer BC 28 Blodtrykksmåler

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Jeg har nettopp målt blodtrykket mitt med en blodtrykkmåler. Men hva anses å være «normalt» blodtrykk? Verifisert

Stort sett regnes et blodtrykk på 120 systolisk og 80 diastolisk som normalt og sunt. Eldre (over 60) kan ha et litt høyere blodtrykk.

Det var nyttig (1228) Les mer

Hva er systolisk og diastolisk blodtrykk? Verifisert

Ved måling av blodtrykk vises to verdier, systolisk og diastolisk trykk. Systolisk trykk er trykket på venene når hjertet trekker seg sammen og diastolisk trykk er trykket på venene da slapper hjertet av.

Det var nyttig (477) Les mer
Bruksanvisning Beurer BC 28 Blodtrykksmåler