Manual Bauknecht WLE 1015/1 Vinkabinett

Trenger du en manual til din Bauknecht WLE 1015/1 Vinkabinett? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 0.62 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Bauknecht WLE 1015/1 Vinkabinett ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Bauknecht produktet?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Kan jeg lagre rød og hvit vin i samme vinskap? Verifisert
Ja. Rød og hvitvin serveres ved forskjellige temperaturer, men den ideelle lagringstemperaturen er den samme, og er 12 ° C.

Det var nyttig (166)
Jeg kjøpte et nytt vinskap, kan jeg slå på det med en gang? Verifisert
Nei, vinskapet må stå i oppreist stilling i minst 4 timer før det kan slås på. Dette er fordi kjølevæskevæsken må legge seg.

Det var nyttig (91)
Hvis jeg vil at kjøleskap-fryseren min skal være kaldere, bør jeg velge en høyere eller lavere innstilling? Verifisert
For de fleste kjøleskap-frysere betyr en høyere innstilling at maskinen vil avkjøles hardere. Med lavere innstilling vil maskinen avkjøles mindre hardt og temperaturen i kjøleskap med fryser.

Det var nyttig (80)
Hvor lang tid tar det før kjøleskapet mitt når den innstilte temperaturen etter at jeg har slått på det? Verifisert
Dette avhenger av størrelse, alder og modell på kjøleskapet. Det kan ta flere timer til 24 timer før kjøleskapet når den innstilte temperaturen. Prosessen kan akselereres ved å plassere ikke-bedervelige varer i kjøleskapet. Temperaturen i kjøleskapet kan ikke måles riktig ved å føle luften inne. Den beste måten å fortelle om kjøleskapet har nådd den innstilte temperaturen, er å plassere et glass vann i kjøleskapet med et termometer i.

Det var nyttig (34)

Bli med i samtalen om dette produktet

Denne manualen ble opprinnelig utgitt av Bauknecht.